dilluns, 25 de febrer del 2013

Jornada 19. Primera Catalana

Soses Femení, més que un equip de futbol (Foto: Soses Femení).

Soses Femení - CE Seagull     2-1

El partit entre el Soses Femeni i el CE Seagull es va disputar finalment al camp municipal d’Alcarràs, ja que el camp de les locals no estava en les millors condicions per la disputa del partit. Ja en el temps de joc, les condicions climatològiques no van ser les més favorables, ja que el fort vent no deixava a cap dels dos equips poder jugar amb normalitat i era una difícil tenir el partit controlat, encara que el domini era clar per les visitants que van sortir a la primera part amb una marxa més que les locals, que no trobaven el seu joc. El gol va arribar aviat per part del CE Seagull que va saber aprofitar el vent a favor i d'una falta a prop de l’àrea van fer pujar el 0-1 al marcador, obra de Rocio González al minut 25. Les locals a partir de llavors van pressionar una mica més, amb la mala fortuna de perdre una jugadora, Neus Guiu, per lesió. Els últims minuts del primer temps varen ser força disputats per els dos equips, però sense cap dominador clar i es va arribar al descans amb el 0-1 al marcador.

A la segona part, el Soses va sortir amb les piles ben ficades, i des del primer minut va anar a per el partit, i fet d'això va arribar el gol d’Esther Pau, al minut 60, desprès d'una jugada individual en la qual va arribar fins l'àrea i sense pensar-s'ho dues vegades, es va treure un xut creuat que va sorpendre a la portera i la defensa rival per posar el 1-1 al marcador. La pressió es notava al camp i els dos equips volien marxar d’Alcarràs amb els tres punts, el joc era dur i la tensió s'anava acumulant a mesura que avançaven els minuts. El Seagull va gaudir de bastantes ocasions, a pesar de tenir el vent en contra, i per sort de l’equip local. El segon gol a favor de les blau-granes, va caure després d'una falta a pocs metres de l'àrea llançada magistralment per Sílvia Ginés, al minut 82 i que posava el 2-1 al marcador. La tensió estava assegurada fins al final, ja que  s'havia convertit en un partit molt igualat i amb moltes alternatives, però l'alegria amb el xiulet final va arribar per a les locals i les jugadores del Soses van dedicar la victòria al seu entrenador, Josep Francesc Bieto, que està passant uns mals moments. També cal a dir que des de aquí li envien molts ànims, molta força i cal dir l'article ens l'ha enviat gent del Soses, demostrant que més que un equip, és un grup de persones humanes que estan molt unides.

CF Cerdanyola B - CECF Les Garrigues Suspès
El partit es va suspendre per que les visitants no varen poder sortir de Les Borges Blanques degut a la nevada que va caure el divendres a la matinada.

FC Artés - EF Montcada     2-6
CE Júpiter - UE Rubí     4-4
CE Manresa - UE Sant Andreu B     8-3
UD La Planada - CF Barceloneta     2-3
FC Sant Quirze del Vallès - FC Martinenc     0-2
CE Sabadell - UE Tàrrega     6-1     Crònica