dissabte, 16 de febrer del 2013

CF Barceloneta - CE Sabadell

-
CF Barceloneta - CE Sabadell FC

Aquest diumenge, 17 de Febrer, el líder, el CE Sabadell es desplaça a Barcelona per jugar a les 18 hores a l'estadi Municipal de la Barceloneta, l'encontre corresponent a la 18ena jornada de Lliga  contra l'equip local, cuer de la categoria, el CF Barceloneta en un partit xiulat per Àlex Gómez.

Les locals afronten el partit com les cueres de la categoria, però bé faran les arlequinades de no sortir confiades al rectangle de joc, ja que si les blanc-i-vermelles van encadenar 15 partits consecutius sols coneixent la derrota, en les dues últimes jornades han donat la seva millor versió i han aconseguit dues victòries que els donen aire per a intentar abordar una salvació que tenen a 7 punts a la classificació, desprès d'haver guanyat a casa al FC Sant Quirze del Vallès per 3-1 i a domicili en la seva visita al Soses Femení, també vencent per 1-3. En contra de les marineres pesa ser l'equip més golejat del grup, encaixant 79 gols en el que portem de lliga i sent el segon que menys gols marca, amb sols 25 gols en el que portem de campionat.

Per contra, un CE Sabadell FC embalat es presenta sent les màximes golejadores en Lliga, amb 66 gols marcats i sent també les que menys han encaixat, amb 15 cops batuda la seva porteria. A més, les arlequinades porten una increïble ratxa de 17 partits sense conèixer la derrota i actualment 4 jornades seguides guanyant, cosa que el fa un rival molt perillós, ja que l'equip és conscient de que son el rival a batre per a qualsevol equip de la categoria i volen sentenciar l'abans possible el títol i conseqüent ascens de categoria, mantenint la distància de 14 punts respecte als 3 equips que les persegueixen, EF Montcada, CE Manresa i CECF Les Garrigues.

Cap dels dos equips presentarà baixa per sancions, però Josefa per les locals i Peque i Chicho per les arlequinades poden ser baixa per lesió. En el partit d'anada es va registrar un clar 7-0 a favor de les locals i del que us deixem l'enllaç: CE Sabadell FC - Barceloneta CF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada