dimecres, 27 de febrer del 2013

Jornada 17. Segona Catalana

El Juan XXIII segueix comandant la categoria amb mà ferma.

La jornada 17 de Segona Catalana ens va portar els següents partits i resultats:

CS Juan XXIII - Caldes de Montbui     5-0
Les locals, i líders imbatudes de la categoria s'enfrontaven a les segones classificades, que venien molt tocades per la derrota a casa contra el CE Lliçà d'Amunt l'anterior jornada, i que a més es varen presentar al Municipal de Les arenes amb 10 jugadores, cosa que deixava clara que patirien força durant el partit. Les calderines, varen aguantar molt bé defensivament, a pesar de que les locals van tenir alguna ocasió clara durant la primera mitja hora, però la ex-UD La Planada, Míriam Menéndez obriria el marcador per a les egarenques tot just al minut 30. El 2-0 amb el que s'arribaria al temps de descans, el marcaria Saray Vidaña just un minut abans de xiular l'àrbitre l'intermig del partit. A la segona part, només 3 minuts van tardar les locals en marcar de nou, aquest cop per mitjà de Laura Arribas per posar el 3-0. A partir d'allà, defensa numantina de les visitants i sols el seu trencament físic i les constants oportunitats locals sortides de la gran qualitat d'un Juan XXIII que ha posat la directe al títol, va permetre que Sílvia González marqués dos gols més, als minuts 75 i 87 que posarien el definitiu 5-0 al marcador.

FC Palau - CF Vilamajor     5-0
CE Lliçà d'Amunt - CE Mercantil     2-2
CF Palautordera - Martorelles     8-0
ADEFB Ripollet - CE Sant Celoni     10-4
UD Lourdes - CD Badia     2-4