dimarts, 5 de febrer del 2013

Jornada 17. Primera Catalana

La UD La Planada, el mata-gegants de la categoria (Foto: Jordi Romagosa).

UD La Planada - CECF Les Garrigues     2-2
Una de les sorpreses de la jornada apareixia al camp Municipal de La Planada-Can Deu en el partit que enfrontava a les locals contra les segones classificades abans de començar la jornada, i les locals, de nou varen demostrar tenir un equip capaç de tot, i que saben afrontar els partits contra equips teòricament superiors amb molta actitud i valentia. El partit en si, començaria amb domini visitant, marcant al minut 19 el 0-1 Judit Vilaró, però poc a poc les locals agafarien el mig del camp, imposant un físic superior a la zona i aconseguint que els nervis afloressin en les visitants. Així, Marta Tomás faria el 1-1 al minut 41 i aprofitant el cop moral que patien les visitants, la mateixa jugadora faria el 2-1 al minut 44, per arribar amb aquest guarisme al marcador a la mitja part. A la segona part, les locals notarien el pes del joc i el físic els començava a fallar, i deixarien més la iniciativa a les visitants, que es tindrien alguna ocasió clara, fins que Sílvia Freixes al minut 75 faria el 2-2. El partit es trencaria amb la expulsió de la mateixa Freixes, amb vermella directe quan va llançar la bola a la cara d'una rival, i el joc s'embrutaria força, acabant el partit amb la segona groga a Arantxa Tobal, a l'últim minut, i una posterior discussió a la banda. Amb l'empat final, La Planada suma ja 25 punts en 17 jornades, tenint 13 punts sobre el descens, i en canvi l'equip lleidatà es complica la vida, amb 35 punts, caient a la quarta plaça i ja a 14 punts del liderat.

CE Júpiter - FC Cerdanyola B     3-2
CE Manresa - UE Rubí     3-1
FC Sant Quirze - UE Tàrrega     3-0
EF Montcada - FC Martinenc     2-1
Soses Femení - CF Barceloneta     1-3
CE Sabadell - UE Sant Andreu B     5-1   (Resum)
FC Artés - CE Seagull     2-4