dimarts, 15 de maig del 2012

Jornada 29 (I)

Jornada 29 amb moltes coses en joc. (Foto: Pedro Salado).

Soses Femení - Pardinyes     1-3
Derbi de la Terra Ferma on les visitants es presentaven amb la obligació de guanyar per mantenir les opcions a aconseguir el campionat, i en el minut 6 les coses se'ls posaven de cara quan Alba Suárez marcava el 0-1, però que ràpidament seria contestat per les locals, dos minuts desprès amb gol d'Adriana Carmona que posava la sorpresa momentània i el 1-1 al marcador. A partir d'aquell moment, les locals es feien fortes en defensa, i aprofitant conèixer més el seu propi terreny de joc, sortien en perillosos contraatacs, amb unes visitants que no sabien com trencar les línies enemigues i que patien amb la gespa natural, acostumades elles a jugar en artificial, però quan tothom esperava que s'arribés a la mitja part amb l'empat, de nou Alba Suárez marcava i posava el 1-2 a favor de les visitants, i desesperava a les locals, que estaven fent un bon partit. A la segona part, la tònica del joc seria la mateixa, amb un equip blaugrana que sabia aprofitar la seva feina de contenció i sortia amb criteri, arribant a dominar en algunes fases del joc la zona de creació, i unes groc-i-negres que es mostraven nervioses i patien per que els minuts seguien passant i no arribava la tranquil·litat per elles al marcador, patint més del compte davant un equip, el local, amb moltes ganes d'agradar i de donar mal de caps a un equip tècnicament superior però que en cap moment sabia plasmar aquest fet sobre la gespa, fins que una de les jugadores més destacades de la plantilla, Rosi Sabaté, la que marqués al minut 77 el definitiu 1-3 que sentenciaria el partit, a pesar de que les locals varen intentar en els últims minuts marcar algun gol per a l'esperança, però la benzina ja anava justeta i no varen poder ni tant sols retallar el marcador. Amb aquest marcador final, les locals segueixen en onzena plaça, dos punts per sobre del Cerdanyola B i sense cap perill ja i les visitants seguiran a 2 punts del liderat, però ja només amb 1 jornada en joc.

Cerdanyola B - UD La Planada     1-1
Partit on cap dels dos equips ja es jugava res, però on els dos equips varen demostrar que volien els 3 punts en joc. Les visitants varen sortir però més endollades al camp, amb ganes de gaudir del partit, i al quart d'hora, Mireia Aguilar va fer el 0-1, posant al seu equip en franquícia, davant un equip amb més toc però que no arribava a finalitzar les seves jugades, i així es va arribar al descans. A la segona part, en canvi, les locals varen portar més el pes del partit, i les sabadellenques es llançaven al contraatac amb més criteri, però arribaria el 1-1 per mitjà de Marta, al minut 52, i desprès cap dels dos equips aconseguiria emportar-se el partit al seu estil de joc, aconseguint les visitants (dada curiosa) el seu primer empat fora del seu camp en tota la lliga (3 victòries, 1 empat i 11 derrotes). Les locals segueixen 12enes, dos punts per sota del Soses i les de La Planada seguiran en novena plaça provisional a falta d'una sola jornada.

ENFAF - FC Sant Quirze     1-3
Les andorranes rebien en el seu camp d'Alàs a un Sant Quirze molt cansat per la hora de partit que varen haver de jugar Dijous passat amb 10 jugadores i que varen acabar amb 9, per les lesions que estan suportant algunes de les seves jugadores claus i per alguna baixa més per altres causes, però l'actitud guanyadora que aquest any han demostrat en molts partits va tornar a sortir a la llum i Gema Pacheco i Marta Morales als minuts 20 i 26 varen posar a les escalivades amb un 0-2 al marcador per arribar a la mitja part. A la segona part, els dos equips varen començar a notar la calor ambiental i el ritme de joc va baixar considerablement, fins que al minut 58 Samantha va donar vida al seu equip i al marcador posant el 1-2, i les escalivades es posaven de nou les piles per emportar-se els 3 punts. Llavors vindria quan dos minuts desprès, al 60, Desirée Rúbio posava el definitiu 1-3 al marcador, sent el seu també tercer gol en lliga (a pesar de que la federació li ha escatimat 1), i matant de nou el partit, ja que l'última mitja hora va ser de domini estèril de les verdes, i d'un equip local desfet. L'ENFAF tanca així els seus partits a casa, amb 1 sola victòria i 14 derrotes i les mussoles posen seriosos fonaments a acabar en una brillant sisena plaça, ja que treuen 6 punts a les seves perseguidores (CE Sabadell, amb 1 partit menys), i tancarien amb excel·lent la seva temporada de l'ascens.

4 comentaris:

  1. Crec k l' autor del text no va veure el partit dl soses- pardinyes...l' equip visitant nomes va patir una contra per un despiste en defensa, va controlar el partit amb un platejament impecable i les uniques neguitoses van ser les locals ja que la impotencia les va portar al joc brut i desesperat.

    ResponElimina
  2. Bones! Sóc una jugadora del Pardinyes i m'agradaria comentar q a l'hora de redactar cróniques de partits, estaria bé q parlessis amb els dos equips. La crónica del nostre partit és despropósitament favorable a Soses i no crec q reflecteixi el q realment va succeir. Nomès van xutar una vegada a porta i va ser el seu gol. La segona part va ser de clar domini visitant, elles gairebé no van pasar de mig camp. Tot és diferent segons d'on es miri... una salutació

    ResponElimina
  3. Bé, a mi és el que em varen fer arribar, segurament una mica parcial, ja que la persona que me la va enviar no està vinculada al Pardinyes, precisament. Si voleu col·laborar amb nosaltres, estaria molt agraït. Sempre podeu enviar cròniques, suggerències, fotografies, etc a futfemsabadell@gmail.com

    També us vull felicitar a les que heu opinat i donat el vostre punt de vista per l'educació que ho heu fet.

    Salut i sort a la última jornada.

    ResponElimina