dimecres, 9 de maig del 2012

Jornada 28 (i II).

Amb modèstia, però les dones també juguen a futbol (Foto: Jordi Romagosa).

Santa Eulàlia de Ronçana - CE Llerona     1-4
Primera part molt ajustada, entre dos equips que acostumen a donar bon tracte a la pilota, i a pesar de que les visitants varen arribar amb més claredat als metres finals, serien les verd-i-blanques les que marquessin primer, amb Cristina Tirado, just abans del descans. A la segona part, les de blau tindrien més punteria i Anna Molet marcaria 4 gols més en la seva conta particular per a posar el 1-4 definitiu. Les locals queden en vuitena plaça, seguiran a 2 punts del CE Sabadell i queden 3 punts per sobre de la UD La Planada, sense perill ni aspiracions ja a la lliga. En canvi, les de Les Franqueses, amb els resultats d'aquesta jornada, ja no poden aspirar a l'ascens directe, ni a la segona plaça, però amb la derrota de la EF Montcada, tornen a la tercera posició, a part de seguir sent l'equip més golejador de la categoria.

Bellavista Milan - EF Montcada     3-2
Partit dels que fan afició el vist a Les Franqueses, entre les segones i terceres classificades abans de començar el partit, que començaria amb força igualtat i amb molt migcampisme, fins que Laura Guzmán posaria al minut 27 el 0-1 que donava esperances a les visitants de posar-se a sols 2 punts de la segona plaça, però dos minuts desprès Dolores Torres posaria el 1-1 amb el que s'arribaria a la mitja part. A la segona part, les locals tindrien més encert en les seves ocasions, i primer Farreras, al minut 50 posaria el 2-1 i el 3-1 el marcaria al minut 67 un altre cop Dolores, culminant un contracop on les de Montcada varen protestar una falta a l'inici de la jugada, encara que Georgina Vendrell escurçaria distàncies, marcant de penal el 3-2 al minut 74 desprès d'un penal que cometria Marta Pou al fer unes clares mans dintre de l'àrea. Cap al final del partit, les visitants es quedarien amb 9, per els expulsions de Laura Cendón i Nerea per doble groga les dues. Així, les locals segueixen a 1 sols punt del liderat, però amb 1 partit menys, la continuació del Sant Quirze-Bellavista Milan aquest dijous (1-0 al minut 31), i les visitants es queden ja sense opció ni a l'ascens directe ni a la segona plaça, però amb una interessant lluita per la tercera plaça amb el CE Llerona, amb el que empata a punts, però té perdut el goal-average.

Sant Quirze - U. At. d'Horta     2-3
Bon partit el viscut en el municipal de Sant Quirze entre dos equips que varen anar a jugar sense pressió per els seus objectius, complerts per part dels dos equips (permanència), i que varen oferir un bon espectacle als assistents a l'encontre. Gema Pacheco al minut 9 batria a Pinto per posar el 1-0, però Susana Vázquez posaria abans de la mitja part, al minut 18 el 1-1 al marcador. A la segona part, Raquel Garcia posaria el 2-1 al minut 52, però les blanques remuntarien el partit, acabant amb el 2-3 final amb gols de Susana Vázquez de nou i Mireia Encina, encara que al minut 80, i al quedar-se amb 10, es tancarien gairebé en la seva àrea per a emportar-se els 3 punts, davant unes escalivades que varen patir en excés els últims minuts degut a la seva curta banqueta. Sant Quirze segueix en sisena plaça, amb 3 punts sobre el CE Sabadell i un partit menys, i la Unió Atlètica cau a la desena plaça, amb l'objectiu de la permanència assolit.