dimecres, 23 de maig del 2012

Jornada 30 (i II)

Pardinyes - UD Lourdes     9-0
Les locals varen sortir al camp amb la pressió de guanyar per tenir esperances d'aconseguir el títol, ja que els calia guanyar i que el Bellavista Milan no aconseguís cap punt, i les visitants van sortir a tancar-se e intentar no rebre gaires gols, fins que al minut 17 van rebre el 1-0. Tres gols més abans del descans varen trencar la moral de les de Mollet i a la mitja part ja s'arribava amb un 4-0 que sentenciava el partit. A la segona part, les locals varen seguir sumant oportunitats i gols, fins arribar a un contundent 9-0 amb el que s'acabava el partit. El Pardinyes, però hauria d'esperar a la tarda per veure com se li escapava el campionat i haurà d'esperar a possibles renúncies de categoria per a pujar a Preferent. La UD Lourdes, amb el descens a Segona Catalana firmat fa jornades, haurà d'intentar armar de nou un equip per a celebrar un ascens la propera temporada.

Santa Eulàlia Ronçana - Sant Ignasi Esportiu     3-3
Les verd-i-blanques sortien al camp sense jugar-se res, però una de les seves millors jugadores, Laia Margenat, posava el 1-0 al marcador al minut 6, que seria igualat al minut 31 per Puigserver, fent el 1-1 que feia que les de Sarrià se salvessin del descens, encara que a la següent jugada, les locals marcarien el 2-1 amb el que s'arribaria al descans. A la segona part, les vermelles van sortir disposades a mantenir la categoria o morir amb honor, i varen jugar potser la millor mitja hora de joc de tota la temporada, però varen encaixar al minut 82 el 3-1 que semblava que les sentenciava. Llavors, varen endurir una mica el partit, i les locals no varen voler entrar en aquest joc, i la pressió de les barcelonines, va donar resultat, ja que al 86 i al 91, Balcells i Puigserver van posar el 3-3 que feia embogir a les visitants, que signaven l'empat que els podia donar la permanència (com així va ser), en el descompte. Les locals, acaben setenes, fent una molt bona campanya.

Sant Quirze del Vallès - Cerdanyola B     3-3
Una primera part molt igualada, amb molt bona actitud i ganes de jugar la bola per part dels dos equips, semblava que acabés amb un empat al marcador, però dos minuts abans del descans, Natàlia posava el 0-1 al marcador. Al segon temps, el joc va ser igualment atractiu, però els dos equips varen estar molt més encertats de cara a porteria, amb dos gols de Lizarraga i un de Desiré Martínez que posava un 1-3 al marcador a falta de 10 minuts de partit. A partir d'aquell moment, el FC Sant Quirze va començar a apretar de valent, i primer Raquel Garcia al minut 81 i ja al descompte Quiles, van marcar 2 gols que permetien que el partit acabés 3-3, amb un puntet per a cada equip, que fa que les escalivades acabin la lliga en una esplèndida sisena plaça, desprès de pujar de Segona Catalana la passada temporada, i que les del filial del Cerdanyola, quedin dotzenes, amb la salvació a la mà.