dijous, 10 de maig del 2012

FC Sant Quirze - Bellavista Milan 1-5

Andrea Hidalgo fins i tot ha hagut de jugar de jugadora.

FC Sant Quirze - Bellavista Milan     1-5

Aquest vespre el FC Sant Quirze tenia la continuació del partit suspès en el seu dia contra el Bellavista Milan, suspès amb 1-0 al minut 31, desprès de que Raquel Garcia marquès aquest gol al minut 2 en una falta perfectament executada, per una picabaralla entre Cris Pacheco i Ana Carralero, que va acabar amb la expulsió de la primera, per doble groga, la vermella per a l'entrenador local i la suspensió del partit per l'àrbitre.

Avui, i sota el control de Jaume Humbert, s'han disputat els 59 minuts restants, i el Bellavista, jugant-se l'ascens, s'ha presentat amb tot l'arsenal disponible al municipal, mentre que les locals, a part d'haver de començar amb 10 jugadores sobre la gespa, tenia moltes baixes per lesions, per exàmens, per viatge i per motius de treball, i a més no tenien cap canvi, han hagut de jugar amb dues tocades físicament sobre la gespa, i ha hagut de deixar a la jugadora més jove de la lliga, Desirée Rúbio sola i aïllada en punta i a una de les porteres, Andrea Hidalgo, com a jugadora de camp, en mitja punta.

A més, la cosa no ha començat prou bé i a la segona jugada de perill visitant, Desiré Martínez ha tingut la seva única errada del partit, ja que a la segona part ha fet unes quantes aturades molt meritòries, i no aturant bé la bola, que li ha fet un estrany a l'intentar controlar-la i ha acabat entrant i sent el 1-1 momentani. Amb tot i amb la sort en contra, a la mitja part s'ha arribat amb el 1-2 al marcador.

A la segona part, el Sant Quirze s'ha tancat al darrera i ha intentat sortir amb criteri, però la mala fortuna s'ha fixat avui en elles i desprès del 1-4, Cristina Campos, una de les jugadores locals que estava jugant tocada físicament, s'ha hagut de retirar, ja que la ciàtica ja li impedia fins i tot seguir en vertical en algunes jugades. Al final, les de Les Franqueses han acabat rematant el partit amb el 1-5 final, però les locals s'han emportat uns merescuts aplaudiments finals, ja que l'actitud, lluita i voluntat demostrades no mereixien tant càstig.

Amb aquest resultat, el Bellavista Milan es situa líder, amb 2 punts sobre el Pardinyes a falta de 2 jornades per el final de Lliga, mentre que el Sant Quirze seguirà en sisena plaça, 3 punts per sobre les seves perseguidores, CE Sabadell.