Espectacular lluita entre Arantxa e Isa en el partit d'avui.

E.F. Montcada     3-1     C.E. Sabadell

E.F. Montcada: Davínia, Isa, Andrea, Georgina, Guzmán, Regina, Adriana, Pili, Jéssica, Cristina i Mati. També han jugat: Maria Dolores, Aida, Eva i Patrícia.

C.E. Sabadell: Inés, Yaiza, Marta Gimeno, Cèlia, Cosi, Sònia Lorenzo, Peque, Arantxa, Melània, Tania i Carla López. També han jugat: Ana Aranda, Anna Muñoz, Amanda i Mélody.

Gols: 1-0 Jéssica León (min. 5), 1-1 Sònia Lorenzo (min. 38), 2-1 Mati (min. 68), 3-1 Mati (min. 75).

Bon partit el que s'ha vist en la matinal de Diumenge al Municipal Can Sant Joan entre un Montcada obligat a guanyar per aconseguir seguir en la lluita per la tercera plaça i un CE Sabadell que no es jugava res més que els tres punts, però que ha sortit a guanyar per oferir als assistents un bon partit.

Començaria el partit bé per a les locals, puix que al minut 2, Isa xutava alta la primera oportunitat i seguiria millor, ja que al minut 5 llançaven una falta cap dintre de l'àrea, Mati deixava passar la bola i ajustada al pal Jéssica León rematava a plaer per fer el 1-0. Llavors, 3 minuts desprès les arlequinades respondrien amb una jugada per la banda esquerra de Tania, que la defensa refusava i que Sònia llançava per sobre el travesser. El joc estava més equilibrat, però les ocasions eren per a les vermelles i al quart d'hora Marta Gimeno treia la bola dels peus de Mati just en el moment del remat, i poc desprès Inés refusava una falta molt ben executada, i les sabadellenques responien amb un xut llunyà i desviat de Sònia al minut 20. Per les locals, Laura Guzmán, Mati i Regina serien les que gaudirien de millors oportunitats per a ampliar el marcador, però les blanc-i-blaves gaudirien també de les oportunitats d'Arantxa per a empatar, encara que el 1-1 arribaria al minut 38, quan Pili enviava a córner un bon xut d'Arantxa i en el servei d'aquest, Cosi enviaria un centre mil·limètric per que Sònia rematés perfectament entrant des de la frontal, de cap per igualar el marcador, i a pesar d'un xut alt de Tania i d'una espectacular falta llançada per Pili, que Inés enviaria a córner, el marcador no es mouria fins al descans.

A la segona part, continuaria el domini altern de la bola, però les oportunitats escassejaven i no hi havien arribades tant clares com al primer temps, encara que al minut 64, les vermelles enviarien alta una falta, i l'àrbitre en la següent jugada xiulava un fora de joc inexistent en una passada de Cosi a Arantxa. L'empat el trencarien les de Montcada, quan en un córner tret per Pilar, Mati remataria de cap per posar el 2-1, i amb el Sabadell tocat, Guzmán remataria a boca de canó davant d'una excel·lent Inés que feia una aturada espectacular. El partit es decidiria al minut 75, quan amb les arlequinades estirades a l'atac, Mati tindria un mà a mà on superaria a baix i per el costat a la portera arlequinada, que no podia fer res per aturar el 3-1 amb el que s'acabaria el partit, a pesar de que en els últims minuts les de la capital del Vallès ho varen intentar, més amb el cor que amb el cap.