dimecres, 2 de maig del 2012

Jornada 27 (I)

El descens, en joc (Foto: Jordi Romagosa).

Sant Ignasi - UD Lourdes     6-5
Marcador exagerat en un partit on les locals necessitaven els 3 punts per intentar seguir somniant amb la permanència, i on les visitants, ja amb la categoria perduda, volien donar la cara i demostrar que son millor equip que el que els números demostren, i així va ser posant el 0-1 quasi al minut 20 i el 1-2 en el minut 35, on l'expulsió de Laura Bascón les va deixar amb una jugadora menys sobre el camp. Llavors les locals, varen aconseguir remuntar i arribar a la mitja part amb un 3-2 a favor, per anar ampliant el marcador fins a un 6-3 al minut 60 que semblava sentenciar el partit. Llavors, les visitants, amb una Marina Garcia que va acabar marcant 3 dels gols del seu equip es varen posar amb un ajustat 6-5 al marcador, i va arribar la polèmica arbitral, acabant la portera visitant expulsada. Amb aquest resultat, les de Sarrià segueixen empatades a punts amb el CP San Cristóbal, però amb el goal-average en contra, ja que el 1 de Maig es va jugar el Sant Ignasi - CP San Cristóbal amb un ajustat 4-3 final.

EF Montcada - FC Santa Eulàlia     4-2
Les locals es varen marcar una primera part d'escàndol, marcant primer Mati i deu minuts desprès Roni el 2-0 amb el que es va arribar a la mitja hora de joc, desprès Andrea marcaria en una jugada d'estratègia i al minut 42 Míriam cometia un penal clar transformat per Georgina per posar el 4-0 amb el que semblava que es tancaria el primer temps, però Aïda posava el 4-1 just abans del xiulet arbitral. A la segona part, les locals es varen tancar en defensa, per sortir amb perill en atac, i les verd-i-blanques varen intentar anar a l'atac, però sense excessives idees. El Montcada va saber però jugar molt bé les seves cartes, i l'única errada que varen tenir va ser la mala sort que la rossa central Isa Rodríguez va marcar-se un gol en pròpia porta on Davínia, fins aquell moment excepcional, no hi va poder fer res. A pesar d'aquest contratemps, les vermelles seguiran terceres, a 6 punts del liderat, i el Santa Eulàlia baixa a la vuitena plaça, sense possibilitats d'ascens ni descens.

CP San Cristóbal - Pardinyes     1-3
A pesar de que les lleidatanes varen començar marcant al minut 3 per mitjà de Marta, però les locals varen empatar al minut 31 per mitjà d'una falta llançada perfectament per Cristina Camacho, i varen aguantar l'empat durant 9 minuts, ja que a la mitja part es va arribar amb el 1-2 al marcador. A la segona part, Laura Ferran va trencar les esperances locals de sumar, marcant al minut 55 el 1-3 i desprès es van dedicar a aguantar el resultat i controlar el partit. A la segona part, al minut 70, es va poder veure una de les jugades més còmiques de la lliga, quan una jugadora visitant es va entrebancar ella sola, i l'àrbitre, es va girar i sense més, va ensenyar la tarja groga a Mariona, que es trobava a 5 metres i que va quedar al·lucinada amb el nivell del col·legiat, que si bé no va influïr en el resultat del partit, va traure de polleguera als dos equips. Amb tot, el Pardinyes segueix líder, amb 1 punt sobre el Bellavista Milan i 1 partit més que les roig-i-negres i en canvi el CP San Cristóbal lluitarà amb el Sant Ignasi per la plaça de la salvació, avantatjant-les sols amb el goal-average en aquests moments.