divendres, 25 de maig del 2012

La Base

Inés Palmiero, ha estat en el Juvenil i ja juga al primer equip (Foto: Pedro Salado).

Juvenil-Cadet:
Acabada la temporada com a campiones del seu grup de Segona Catalana, amb el que van aconseguir l'ascens a Primera, i a més havent fet debutar a Silvia Piñol, Inés Palmiero, Marta Gimeno, Clàudia Poch, Yaiza Muñoz, Laura Segura, Marina Delgado i Marta Póveda en el primer equip, aquest equip ha fet una temporada excel·lent, encara que en el torneig complementari, varen quedar en quarta plaça, havent baixat una mica el gas que les caracteritzava en la Lliga, on van fer un rècord de 22 victòries consecutives. Seria injust destacar a alguna jugadora, ja que totes varen estar a gran nivell, i a part de les 8 que han debutat ja en el primer equip, estem segurs que en el futur moltes més les trobarem allà. Aquest dissabte, juguen precisament un partit contra el sènior femení a les 18 hores a Olímpia.

Infantil-Aleví A:
Desprès d'aconseguir una meritòria segona posició en el seu grup de Primera Divisió, desprès d'un imbatut FC Barcelona, han seguit competint en el torneig complementari, un altre cop contra les blau-granes i contra RCD Espanyol i CD Sant Gabriel, quedant en la quarta plaça final, en un torneig on al final, les del FC Barcelona han quedat campiones i les periquites sub-campiones.

Infantil-Aleví B:
Desprès de la vuitena plaça (de 12 equips) en el seu grup de Primera Divisió, han quedat quartes en el seu torneig complementari. Jugant contra Llevant Les Planes, Igualada i Manresa, tots ells equips A del seu club i amb edats superiors a les nostres. Cal feina i treball i arribaran les recompenses.

Aleví-Benjamí:
Acabant en la onzena plaça (de 13 equips), en el seu grup, han conegut la duresa de la derrota però també han aprés que amb menys edat es pot plantar cara a equips més experimentats. Ara saben que cal treballar dur, i segur que en un futur els serà més fàcil demostrar del que son capaces.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada