dissabte, 26 de maig del 2012

Futur.

Sara Zauner, qualitat, compromís i futur (Foto: Pedro Salado).

Tot club hauria de tenir clar que el seu futur està en la base. En el CE Sabadell Femení, estan aprenent que així és, i en la base estan demostrant treballar de nou per a tenir un futur molt més brillant que el present i si pot ser similar a un passat gloriós que es va fondre enmig de deutes i d'enemistats entre directius, entrenadors i tot el que suposa l'entorn d'un equip esportiu.

Si vé pot semblar que els resultats dels equips de les petites, com els de l'Aleví-Benjamí-Prebenjamí son dolents, amb una 11ena plaça entre 13 equips, s'ha de conèixer a fons la causa d'aquesta classificació. L'equip, compta amb jugadores de totes les edats, però habitualment son les més joves de la categoria en els seus enfrontaments contra els equips rivals. La feina és més de formació que competitiva, i fa que aquesta diferència d'edat es noti en els resultats durant els partits. Poc poden fer la qualitat de jugadores com Sara Parra o Anna Montesinos davant una altre jugadora que els treu 1, 2 o 3 anys més, i l'equip, ha de patir algunes derrotes dures, però que ajudaran en un futur a que aquestes jugadores entenguin que és de veritat un esport.

En el mateix cas ens trobem amb el Sabadell Infantil-Aleví, més conegut com el B, amb la meitat de jugadores Alevins, jugant contra equips amb més edat en molts casos. En el seu cas, a més, jugant a Primera Divisió, amb equips com el RCD Espanyol A, CD Sant Gabriel A o Mercantil A, i aconseguint una meritòria vuitena plaça entre 12 equips. 

A l'Infantil A ja s'anivellen més aquestes diferències, i oh! Sorpresa... l'equip està considerat un dels grans de la categoria, prop del nivell d'equips amb més atracció mediàtica i econòmica com son FC Barcelona i RCD Espanyol o amb atracció econòmica i consideració formativa com és el CD Sant Gabriel. 

I per últim, en el futur del CE Sabadell Femení, trobem al Juvenil-Cadet, futur autèntic de l'equip que en unes temporades ens pot portar al primer equip a millors categories. Si el dijous el company Jordi Romagosa no volia destacar a cap de les seves integrants, jo si ho faré: Inés Palmiero, Clàudia Poch i Sílvia Piñol, amb elles 3 el futur sota pals està cobert, la primera la veig en breu en el primer equip, i les altres dues porteres, seran clau per lluitar per la permanència a Primera Divisió la propera temporada i per lluitar per donar una gran imatge al nou equip Cadet que es formarà la temporada que vé. També destaco a Christina Picón, extrem ràpida i amb molta lluita, Marta Gimeno, defensa monumental i que treu la bola amb seguretat, Laura Segura, que té un guant als peus, rebent, conduïnt i assistint a les companyes, Sara Zauner, insuperable per les rivals robant un munt de boles, fent la feina fosca de l'equip o Patrícia Ballesteros, sempre amb la canya preparada vora la porteria rival.

Elles son el futur del CE Sabadell Femení, i premis com el d'aquest dissabte a la nit, amb la presència de directius varis en la festa que han fet, i d'en Pablo Ruiz, son més que merescudes.

Noemí S.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada