diumenge, 6 de maig del 2012

Cap de setmana amb molt futbol.

De Lucas i el Celta es varen emportar 3 punts de Sabadell (Foto: Pedro Salado).

El dissabte no varem actualitzar la plana, per que la majoria dels que col·laboren en la web i el que la coordina varen tenir un dissabte de futbol-total, però hi va haver futbol, inclòs del de veritat. El diumenge, també n'hi ha hagut, i us destaquem alguns dels resultats que hi han hagut:

Segona A:
El CE Sabadell segueix el seu calvari per la salvació i cada cop es complica més l'objectiu, ja que estem a falta de 6 jornades i li traiem sols 7 punts al primer equip que està en descens. Aquest dissabte es va perdre per 1-2 contra el RC Celta, i amb 42 punts ens trobem en 17ena plaça, darrera nostre trobem al Guadalajara, amb 39, mentre que en descens es troba ja el Girona, amb 35 punts i l'Alcoià, amb 34. Despenjats, Nàstic i Cartagena, amb 29. 

Segona B, grup III:
Si l'Atlètic Balears ja estava classificat com a campió de grup per al play-off, ara queden 5 clubs per a 3 places per al play-off. Oriola en té 65, Huracan 63, Badalona 62 i L'Hospitalet 61. El Llagostera es troba també en posició de Play-off també, amb 64 punts, però no jugarà a la última jornada, ja que hauria de jugar amb l'Sporting Maonès i té adjudicats els 3 punts per la retirada dels menorquins. Avui s'han donat els següents resultats:
CF Badalona - Reus D.    1-0
At. Balears - CE L'Hospitalet     2-2
Andorra CF - UE Llagostera     0-1
Ontinyent - Huracán     0-1
Oriola - UE Sant Andreu     2-1

Tercera, grup V:
El Prat, ja campió, ha empatat 2-2 al camp de la Gramenet, en temps afegit, complicant la permanència als locals. Espanyol i Pobla de Mafumet, també estan ja a play-off, mentre que la quarta plaça, la trobarem entre AEC Manlleu (62 punts), i UE Cornellà (59), on el Cornellà té el goal-average guanyat. La cinquena plaça, pot ser important, ja que està per veure si La Pobla de Mafumet s'arriscarà a participar als play-offs amb el possible descens del Nàstic a Segona B, es desvincularan del primer equip o que faran. Si calgués aquesta cinquena plaça, se la jugarien els dos que hem comentat, Manlleu i Cornellà i també en tindrien possibilitats FC Santboià i Terrassa Olímpica, amb 58 punts. De Tercera, la millor informació la podreu treure d'un crack del tema com és: Roger Sanchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada