dijous, 3 de maig del 2012

Jornada 27 (i II)

Futbol de veritat, del d'amor a l'esport i del gaudir de camps especials.

Cerdanyola FC B - Bellavista Milan     2-3
Dos equips amb dos objectius ben diferenciats, la permanència per a les locals i el títol per a les visitants es trobaven en aquest partit, que no va decebre als presents. De bon principi es veia a les roig-i-negres dominar el mig del camp i el joc, i al minut 25 Vero Carrillo posava el 0-1, i plasmava aquesta superioritat en el joc al marcador, i semblava que es definia el partit amb el 0-2 al límit del descans amb un gol de la màxima artillera de les de Les Franqueses, Maria Farreras. La segona part, començava amb el 0-3, un altre cop de Farreras, que semblava tancar el partit. Llavors, les locals, sense res a perdre, es varen creure que podien almenys donar la cara i bona imatge davant un equip força superior, i a base de treball, primer Alba Maestre, al minut 58 i Rigau, al 62, posaven un perillós 2-3 al marcador, però l'ofici i l'experiència de les visitants, varen contenir l'entusiasme i les ganes locals. El Bellavista Milan queda ara a 1 punt del liderat, amb un partit menys que té per disputar contra el Sant Quirze, i el Cerdanyola es manté en 12ena plaça, amb 4 punts per sobre del descens a falta de 3 jornades.

CE Llerona - CECF Les Garrigues     4-2
Les lleidatanes varen venir sense cap pressió a la seva visita a Llerona, i al minut 7 Roset va fer el 0-1, però la inevitable pitxitxi del grup, Anna Molet, va empatar al quart d'hora. Desprès va desenvolupar-se una primera part amb un equip local que buscava més el joc amb la bola, i unes visitants que preferien intentar montar més el contraatac per sorprendre a les seves rivals, i quan semblava que l'empat seria el guarisme de la mitja part, Zaira va posar el 2-1 amb el que es va arribar al descans. A la segona part, 10 minuts li varen bastar a les locals per posar el 3-1, per mitjà d'Anna Molet, i 8 minuts desprès Judit va sentenciar amb el 4-1, encara que les de lila en cap moment es varen donar per derrotades i Irene va posar el definitiu 4-2 al marcador al minut 72, encara que en els minuts finals del partit, tampoc varen donar molta sensació de perill, mentre que les de Les Franqueses semblaven més a prop de marcar, això si, sense encert als metres finals. Les locals queden doncs quartes, a 3 punts de la 3era plaça i a 8 de la segona, i les de Les Borges Blanques quedaran en la cinquena plaça que ocupen actualment.

U. At. d'Horta - Soses     3-1
Les locals varen sentenciar pràcticament la seva permanència, guanyant a un equip sense ja problemes de punts, en un partit en que Esther Pau al minut 8 va posar 0-1 i que durant molts minuts de la primera part va ser força insuls, que només es va animar quan Susana, als minuts 34 i 39, va marcar dos gols que posaven el marcador amb el 2-1 que senyalava el marcador a la mitja part. Durant el segon temps, les locals van començar amb més empenta, per marcar el 3-1 al minut 52, i desprès el joc va tornar a decaure, fins al minut 90, que les locals varen assaborir els 3 punts i quasi la permanència, ja que amb aquest resultat, es posaven 11 punts per sobre la permanència, encara que el resultat del Sant Ignasi - Sant Cristóbal de la tarda (4-3) les deixa amb 8 punts per sobre del perill i 3 jornades per disputar encara. El Soses, en canvi, ja està matemàticament salvat.