diumenge, 20 de maig del 2012

Final de Lliga.

El CF Bellavista Milan ha acabat aconseguint el títol i s'assegura l'ascens a Preferent (Foto: Bellavista-Milan).

Dia d'emocions contrastades en el futbol català, i concretament a Primera Catalana, grup 2 on avui s'acabaven de decidir dues coses: El Campionat i assegurar-se l'ascens a Preferent i una de les places de descens efectiu. Per el títol, aquest matí, el Pardinyes feia la seva feina, guanyant 9-0 a la UD Lourdes i aconseguint 3 punts que les col·locava líders provisionals, però que haurien d'esperar al partit d'aquesta tarda, on un sols empat del Bellavista Milan les deixava sense títol, i les de Les Franqueses disputaven un partit amb suspens, ja que amb la pluja s'ha patit per el seu aplaçament, contra el CP San Cristóbal, que es jugava el descens, i anava al camp de les roig-i-negres amb la necessitat imperiosa de puntuar, ja que l'empat 3-3 del Sant Ignasi, que es jugava el descens a casa d'un equip que no es jugava res, el Santa Eulàlia, donava 1 punt de marge a les de Sarrià per a la permanència.

En el Bellavista-Milan, les coses les han tingut clares des del principi, i al minut 7 ja han cimentat el seu títol, amb el 1-0, el 2-0 ha arribat al minut 17 i el 3-0 al 22, i a pesar de que les egarenques han reaccionat amb un gol, posant el 3-1, a la mitja part ja arribaven caient per 5-1. La segona part, entre pluja i pedra ha sigut un calvari sobretot per l'equip visitant, fins que al minut 71, i amb 7-1 al marcador, l'àrbitre, Sergio Martín, ha aturat definitivament el partit, avançant la festa que s'ha produït desprès, per a les locals, amb molta alegria, i avançant també la tristesa per a les parroquials, que desprès d'aconseguir l'ascens la passada temporada, tornaran a jugar a Segona Catalana l'any que vé.

Així doncs, cal felicitar al Bellavista-Milan per el títol, al Pardinyes per donar la cara fins a l'última jornada i al Sant Ignasi per la permanència, i animar a les noies del CP San Cristóbal a que tornin intentar l'ascens a Primera Catalana la propera temporada.