dimecres, 28 de maig del 2014

Primera Catalana

Tot decidit


Amb el final de lliga, venen les alegries i tristeses de la categoria, amb tres ascens a Preferent i diversos equips pendents d'alguna retirada per a aconseguir l'ascens i nou descens efectius a Segona Catalana, que us detallem en aquest article on us analitzem aquestes posicions en els tres grups de la categoria.




En el Grup I, meritori ascens del CD Fontsanta-Fatjó, un equip que ha hagut de lluitar fins a la última jornada per aconseguir el campionat de grup, superant per un sols punt al CFF Tortosa-Ebre. Les de Cornellà de Llobregat aconsegueixen així l'ascens en la seva tercera temporada a la categoria, desprès de que en la campanya 2010-11 aconseguissin l'ascens des de Segona Catalana. Baixen a la última divisió territorial CD Riudoms, CE Base Olèrdola i FC Gladiador.

En el Grup II, el CD Sant Gabriel C s'ha adjudicat el títol i l'ascens de categoria, superant per nou punts a la EF Montcada, un rival que li ha infringit una de les dues derrotes que ha patit en lliga (l'altre va ser contra un equip vallesà també, el FC Sant Quirze). Perden la categoria CFJ Mollerussa, CE Òdena i una UDA Gramenet que es jugava el descens a la última jornada a casa i la va perdre contra el seu rival directe, la UE Tàrrega que va vèncer per 1-3.

En el Grup III, ha sigut un imparable FC Sant Pere Pescador el que ha aconseguit l'ascens. Un equip que ha guanyat els 15 partits que ha jugat com a local i que com a visitant sols ha deixat de sumar en dos partits i ha cedit un sols empat, superant per cinc punts al CF Les Preses. En aquest grup han baixat OAR Vic, FC Pradenc i el filial del CF Lloret, que també ho ha fet amb un empat, 1-1, en l'últim partit contra l'equip amb el que es jugava no baixar, el CF Sant Julià de Vilatorta.

Mitjanes segons classificats:
Grup III: CF Les Preses, 2.57 punts per partit.
Grup I: CFF Tortosa-Ebre, 2.50 punts per partit.
Grup II: EF Montcada, 2.37 punts per partit.

Cal tenir en compte que:
-Les renúncies dels equips de Preferent o dels que poden ascendir, no s'acostumen a conèixer fins Setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada