dilluns, 19 de maig del 2014

EF Bonaire - CE Sabadell 3-2

Derrota al descompte

El CE Sabadell Sènior femení no va poder tancar la seva primera campanya a Preferent amb una victòria en la seva visita a la Escola de Futbol Bonaire de Terrassa, en un derbi sense més transcendència que els tres punt en joc, puix que els dos equips tenien ja la salvació assegurada.

Esther va marcar dos gols impressionants.

Els primers minuts de partit, varen ser força igualats, encara que les locals poc a poc van anar acostant-se a la porteria arlequinada, avisant del perill que tenien les locals Laura Caballero, fins que al minut 27, un xut de Ságrida, va agafar Pinto avançada i va significar el 1-0, però les sabadellenques van reaccionar ràpid, i Cosi va marcar de falta l'empat sols dos minuts després. La igualtat fins a la mitja part va ser la nota constant i a pesar de que els dos equips ho intentaven, cap d'ells va tenir la fortuna de poder disparar en condicions sobre la porteria rival, fent que s'arribés al descans amb el 1-1 en el marcador i amb les espases en alt.

A la segona part, va seguir la igualtat entre els dos equips, que a més, jugant bastant a intentar controlar la pilota per construïr jugades llargues per arribar amb franquesa a l'àrea rival, van donar a l'espectador un partit interessant, fins que al minut 81, Cosi va repetir la mateixa falta que al primer temps i va demostrar la seva qualitat marcant de nou, aquest cop el 1-2, però les locals van treure l'orgull i cinc minuts més tard, Marta Garcia va aprofitar una excel·lent centrada des de la banda per fer l'empat a dos. Quan tothom donava per fet la igualada, en el descompte, Rosa va recollir un rebot d'una falta per a fer el 3-2 definitiu que deixava els tres punts a casa.

Amb aquest resultat, el CE Sabadell FC tanca la lliga en onzena plaça, amb 34 punts en els 28 partits jugats, amb 64 gols a favor (sense comptar amb els 10 marcats a casa del FC Santfeliuenc) i 66 en contra en la primera temporada a Preferent després de l'ascens espectacular de la passada temporada.