dimarts, 20 de maig de 2014

Sorteig de la Copa Catalunya

Sortejats els encreuaments de la competició


Ahir a la tarda, a la seu de la FCF es va sortejar el quadre de la Copa Catalunya 2014, la competició que tanca la temporada oficial del futbol femení català i la que amb la seva fase final, obre la propera temporada, la 2014/15. Es classifiquen per el Vallès Occidental-Sabadell dos equips, la UD La Planada i la EF Montcada i en total hi participen 21 esquadres.

CF Pallejà, primer rival de la EF Montcada.

La competició començarà aquest proper cap de setmana i les tres primeres eliminatòries i els Quarts de final de la competició, deixant la final-four per a l'inici de la propera temporada, on tradicionalment es fa l'arrancada de les competicions oficials amb aquest inici festiu.

Primera Ronda (24/25 de Maig):
1.   CF Igualada - CF Badalona
2.   UD La Planada - CE Europa
3.   EF Montcada - CF Pallejà
4.   EF Bonaire - CD Sant Gabriel
5.   CF Lloret - UE Sant Andreu
6.   CFF Tortosa-Ebre - CD Fontsanta-Fatjó
7.   FC Sant Pere Pescador - CF Les Preses

Segona Ronda (31 de Maig/ 1 de Juny):
8.   CF Pardinyes - CF Santpedor
9.   At. Prat - PBB La Roca
10. CE Llerona - UE Sant Quirze de Besora
11. Guanyador 7 - Penya Bons Aires 

Tercera Ronda (7/8 de Juny): 
12. Guanyador 8 - Guanyador 1
13. Guanyador 9 - Guanyador 2
14. Guanyador 3 - Guanyador 10
15. Guanyador 4 - Guanyador 5
16. Guanyador 11 - Guanyador 6 

Quarts de Final (14/15 de Juny):
17. Guanyador 12 - FC Barcelona
18. Guanyador 14 - Guanyador 13
19. Guanyador 15 - RCD Espanyol
20. Guanyador 16 - Llevant les Planes

Final-Four: 
Guanyador 17 - Guanyador 18
Guanyador 19 - Guanyador 20

Palmarès de la competició:
2005 RCD Espanyol - FC Barcelona     1-0
2006 RCD Espanyol - FC Barcelona     7-1
2007 RCD Espanyol - FC Barcelona     3-0
2008 RCD Espanyol - FC Barcelona     2-0
2009 FC Barcelona - RCD Espanyol     3-3 (Barça als penals)
2010 FC Barcelona - UE L'Estartit       3-0
2011 FC Barcelona - RCD Espanyol     1-0
2012 FC Barcelona - RCD Espanyol     1-1 (Barça als penals)
2013 RCD Espanyol - FC Barcelona     1-1 (Espanyol als penals)

RCD Espanyol, 5 títols en 8 finals.
FC Barcelona, 4 títols en 9 finals.
UE l'Estartit, 0 títols en 1 final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada