dilluns, 26 de maig del 2014

Primera Ronda Copa Catalunya

Primera ronda amb algunes sorpreses

Aquest cap de setmana es va disputar la primera ronda de la competició i ja es coneixen els set equips que passen ronda, amb alguna sorpresa com és la eliminació de la UE Sant Andreu o del CD Sant Gabriel, que queden fora de la competició i ja acaben la seva temporada oficial.

El CF Igualada va batre al CF Badalona per un solitari gol marcat a més en el temps de descompte, com podeu veure en la web del femení de les de l'Anoia (CF Igualada - CF Badalona 1-0). Per la seva part, el CE Europa va fer valdre la diferència de categories eliminant a la UD La Planada per 0-4 i el CF Pallejà va patir més del compte per guanyar per la mínima a una EF Montcada que ha fet una temporada per emmarcar. En els partits més igualats, Tortosa-Ebre i Sant Pere Pescador varen guanyar a Fontsanta-Fatjó i CF Les Preses.

Les dues sorpreses varen venir en la victòria de la EF Bonaire sobre el CD Sant Gabriel, en un partit on les egarenques varen remuntar un 0-1 rebut al final de la primera part, amb dos gols de Cèlia Velasco, per passar ronda on es trobarà al CF Lloret que també va sorprendre a un equip d'una categoria superior com és la UE Sant Andreu, per 3-2 en un partit molt ajustat que perdia per 0-1 al principi i per 1-2 al minut 55. Us deixem el quadrant de resultats i com queden els propers creuaments: