dijous, 8 de maig del 2014

Juvenil: CE Sabadell - Reus Deportiu 1-3

S'allunya el somni de la Copa Catalunya

Les arlequinades apuraven les últimes opcions de poder lluitar a les últimes jornades per entrar a la Copa Catalunya, però davant tenien un rival amb la mateixa aspiració i que va saber emportar-se els tres punts d'Olímpia en un partit molt pràctic.

Els dos equips varen oferir molta lluita en el camp (Foto: Roger Benet).

La primera part, començava amb la constant dels partits de les del Baix Camp aquesta temporada, defensa fèrria, mig camp amb transicions molt ràpides i amb una de les millors jugadores de la lliga matant al rival, i així, Ariadna Franch va posar el 0-2 al marcador amb dos gols, als minuts 11 i 14, en un encontre en que en cap moment es va veure la diferència dels dos equips sobre la gespa. Fins a la mitja part, molta igualtat i la desgraciada lesió de Yaiza Muñoz, una excel·lent jugadora, millor persona, que no té la sort necessària respecte a les lesions.

Al segon temps, les arlequinades es varen animar i van posar més intensitat, però el temps corria en contra d'elles, i a pesar de dominar lleugerament, no es va traduïr en gols la millora de joc sabadellenca fins que cap a les acaballes del partit, Lídia Rodríguez va fer el 1-2 a falta de tres minuts. Llavors, les vallesanes es varen llançar a l'atac, però seria el Reus, el que en l'últim minut, i a través d'Ariadna Sevillano, marcaria, en un penal fet per desesperació d'un equip que veia que se li allunya gairebé definitivament un somni.

Per la seva part, el Cerdanyola FC va guanyar a un equip que lluita per no baixar, el CF Molins de Rei, per 2-1 i segueix a la zona tranquil·la de la classificació, en la seva primera temporada a la categoria. El FC Martinenc i el CF Pallejà han sentenciat ja el seu descens i quatre equips lluiten per eludir les altres dues places com podeu veure a la Classificació: