dimarts, 13 de maig del 2014

Primera Catalana, jornada 29

Un partit de la última jornada decidirà el descens


S'arribarà a la jornada 30 de la competició i el UDA Gramenet - UE Tàrrega que es disputarà en aquesta última setmana de Lliga, decidirà l'equip que acompanyarà al CFJ Mollerussa i al CE Òdena en el descens de categoria. Per dalt, CD Sant Gabriel C es va proclamar campió i EF Montcada i UD La Planada son els dos equips vallesans que disputaran la Copa Catalunya.

Gran temporada de la UD La Planada, classificades per Copa Catalunya.


Zona ascens:
1.   CD Sant Gabriel C     77 pts.     Ascens
2.   EF Montcada     71 pts.     Copa Catalunya
3.   UD La Planada     65 pts.     Copa Catalunya

El CD Sant Gabriel C es va proclamar campiones de grup, amb la victòria fulminant al camp del CE Júpiter per un clar 2-10, i eliminant la emoció que es podia haver plantejat en el partit de la jornada 30, on les de Sant Adrià rebien a una EF Montcada que va guanyar al Lleida Esportiu per 2-0. Per la seva part, la UD La Planada, entrarà en Copa Catalunya i a la passada jornada va guanyar a la UE Tàrrega per 1-4.

Mitja taula:
4.   ECF Les Garrigues     53 pts. 
5.   FC Sant Quirze     51 pts.
6.   FC Martinenc     49 pts.
7.   Lleida Esportiu B     49 pts.
8.   CE Júpiter     47 pts.

Amb la derrota del FC Sant Quirze al camp del CE Manresa per 1-0 en un partit amb molta tensió, i la victòria del ECF Les Garrigues sobre el cuer, el CFJ Mollerussa per un clar 6-0, son ara les de Les Borges Blanques que es col·loquen en quarta plaça, una posició sorprenent vista la convulsa temporada que ha patit el quadre lila. FC Martinenc i el filial del Lleida Esportiu varen perdre els seus respectius partits i com a màxim poden aspirar a una cinquena plaça en cas de patinada de les mussoles.

Zona tranquil·la:
9.   CS Juan XXIII     41 pts.
10. Soses Femení     41 pts.
11. CE Seagull     30 pts.
12. CE Manresa     30 pts.

Els dos equips que lluitaven per escapar del descens, varen guanyar els seus encontres. El CE Seagull va anar amb tota la artilleria a Terrassa, per vèncer al CS Juan XXIII per 3-6 i en canvi, el CE Manresa va patir de valent per aconseguir sumar els tres punts a casa guanyant 1-0 al FC Sant Quirze en un partit molt tens.

Zona descens:
13. UDA Gramenet     28 pts.
14. UE Tàrrega     26 pts.
15. CE Òdena     11 pts.     Descens
16. CFJ Mollerussa     1 pt.     Descens

Última jornada amb el partit que es jugarà diumenge a Les Oliveres de Santa Coloma, UDA Gramenet - UE Tàrrega, on les locals es poden salvar amb una victòria o un empat i on les lleidatanes necessiten guanyar el partit imperiosament, ja que les separen dos punts amb la permanència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada