dissabte, 10 de maig del 2014

La prèvia: CE Sabadell - Santa Eugènia

Motivació per seguir sumant


Aquest diumenge i al Poliesportiu Olímpia, a les 12.00 es disputa el partit corresponent a la vint-i-novena jornada de Lliga de Preferent, penúltima, amb l'equip local amb ganes de seguir sumant per acabar la temporada amb uns bons números, i unes gironines que no es mouran de la tretzena plaça, que depenent d'ascens i descens, les pot deixar a la categoria o per contra, les pot fer baixar per un descens compensat si hi ha algun canvi d'última hora decretat per la RFEF.

-
CE Sabadell FC - CFP Santa Eugènia

Les visitants, es presenten a la capital del Vallès Occidental amb 17 punts aconseguits en els 26 partits que han disputat, havent marcat 35 gols a favor, sent la pitjor marca de tots els equips de la categoria, i en canvi, encaixant sols 56 gols, sent la novena millor defensa del grup. Dada a destacar, és que dels 13 partits que ha disputat fora, n'ha perdut 11 i sols ha sumat un empat en dos ocasions, no coneixent la victòria lluny del seu camp, tenint aquesta última oportunitat en la seva visita a Sabadell.

En el partit d'anada, el resultat va ser de 3-3 final en un partit on les arlequinades varen anar endavant al marcador gairebé tot el partit, però on van veure que desprès de posar-se 0-1 i arribar a mitja part amb aquest resultat i un penal aturat per Pinto, al segon temps els empatarien amb un altre pena màxima, abans de que les sabadellenques es posessin amb 1-3. El rebot d'un tercer penal significaria el 2-3 i l'empat arribaria en el descompte, com podeu llegir a la crònica que ens va facilitar Melania, sancionada per aquest partit: Resum partit anada.

Les gironines, després d'un terrible inici amb sols tres punts a les primeres 11 jornades, sumen 11 punts en els seus últims vuit enfrontaments. La seva màxima golejadora, Anna Arnau, suma sis gols, seguida per Clara Nadal i Nuria Roura, amb cinc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada