dijous, 1 de maig del 2014

Jornada de futbol femení

Bon temps per a una agradable jornada


Per segona temporada, les 14 delegacions de la FCF han organitzat una jornada de futbol femení, la qual ha acollit arreu de Catalunya més de 1.800 nenes d'entre 6 i 16 anys les quals han practicat el seu esport favorit, moltes d'elles sent el primer cop que ho feien de manera organitzada. 


Clubs de la comarca, com son Cerdanyola FC, CE Sabadell, UD La Planada, FC Sant Quirze, CE Mercantil i EF Barberà-Andalucía han aportat entrenadors i monitors a la jornada, mentre altres clubs com Escola de Futbol Sabadell o CFU Can Rull Rómulo Tronchoni, han aportat voluntaris. També cal destacar que el UD Tibidabo-Torre Romeu ha enviat a les seves jugadores que estan preparant un equip per competir federadament la propera temporada. Per la seva banda, clubs com CD Badia, UE Castellar, UE Sabadellenca, ADEFB Ripollet o Ripollet CF han aportat jugadores a les seleccions territorials que han disputat partits preparatoris per a la Trobada de seleccions del proper 21 de Juny.


Nerea Sotodosos i Tamara Martín han representat perfectament al jove arbitratge femení, en aquests partits, xiulant i demostrant a les noies que no sols tenen cabuda en aquest esport les practicants en equip, si no que elles també poden tenir un recorregut en aquest col·lectiu. Cal destacar també, tota la feina d'entrenadors i entrenadores que han demostrat la seva implicació amb les nenes, fent que algunes acabessin la jornada amb una forta abraçada amb alguna de les companyes que han fet en aquesta diada festiva.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada