divendres, 30 de maig del 2014

Semifinals del campionat de Catalunya Infantil

El Mercantil se la juga


Després d'una excepcional temporada, el CE Mercantil disputa aquest dissabte, 31 de Maig i a les 19 hores, l'anada de les semifinals del Campionat de Catalunya infantil, on s'enfrontarà a la UE Cabanes, mentre que l'altre semifinal la disputarà el FC Barcelona i el RCD Espanyol. Els vencedors d'aquesta eliminatòria a doble partit, disputaran la final el cap de setmana del 14 i 15 de Juny a Sant Feliu de Llobregat.

-
CE Mercantil - UE Cabanes

Les sabadellenques es trobaran a un equip gironí campió del Grup III de Primera divisió i el qual en els 22 partits de lliga, no ha conegut la derrota, sumant 21 victòries i un sol empat, sumat a casa de les quartes classificades, l'UE l'Estartit. Tot i això varen ser les terceres màximes golejadores del grup, amb 184 gols anotats i varen tenir el mèrit de ser les menys golejades, amb 28 gols encaixats. 

Cal dir que les gironines compten amb un filial també molt potent i segurament vindrà amb una àmplia plantilla per a poder afrontar un partit que es preveu un xoc entre dos estils de joc molt diferenciats, amb molt toc de pilota i molta estructura de joc culminada amb tocs de qualitat individual per part de les locals i amb un joc molt col·lectiu que actua en bloc fent un equip molt compacte sobretot en defensa per part visitant.

Les seves màximes golejadores son Olga Barranco (43) i Anna Llaona (24), encara que l'equip es destaca més per la construcció del joc i on la majoria de les jugadores tenen bona arribada davant la porteria rival, i la pròpia està molt ben coberta per Mar Ruiz amb Júlia Llanera. Algunes jugadores del filial, amb molt bon registre golejador son Alba Góngora (55), Júlia Llanet (35) i Aina Serarols (35).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada