diumenge, 27 d’abril del 2014

CE Sabadell - PBB La Roca 2-3

Sense encert de cara a porta

El CE Sabadell afrontava la visita de les quartes classificades amb molta motivació per a poder donar la sorpresa i aconseguir un resultat positiu per a sumar i acostar-se a la zona mitja de la taula en un final de temporada on tenen ja la permanència a les seves mans.

El partit començava molt ràpid i amb les arlequinades bolcades en atac, i ben aviat tindrien opcions de posar-se per davant del marcador, amb dues accions on Gisela va estar a punt de marcar, però en una no va tenir la punteria necessària i en l'altre una defensa va treure sota pals un xut que la grada ja celebrava com a gol. Però qui va inaugurar el lluminós, seria l'equip visitant, fent el 0-1 al quart d'hora de partit, quan Mireia Garcia va aprofitar la primera jugada clara per al seu equip. Amb el marcador en contra per als interessos locals, el partit va estar més igualat, però en un córner les del Vallès Oriental farien el 0-2, quan Tamara Figueras remataria al minut 32 una jugada on possiblement va haver falta sobre Natalia. Fins a la mitja part, una ocasió clara per cada bàndol i un xut de Cosi des de gairebé mig camp que va fer lluïr a Marta Molero.

Al segon temps, les sabadellenques es van estirar i van buscar més el joc ràpid per arribar a l'àrea contrària, però al minut 60 es varen trobar el gol de Carla Atienza que semblava sentenciar el partit amb el 0-3. A partir d'aquell moment, les locals, ferides en l'orgull i sabedores de que el càstig al marcador era excessiu, van començar a guanyar metres i a posar molta intensitat en el seu joc, fins que al minut 80, Mayo va fer el 1-3. Els últims deu minuts, es va veure una forta superioritat local i les de La Roca es van veure superares havent de tallar algunes jugades arlequinades amb falta, i poc abans del xiulet final, Mayo, de nou marcaria i posaria el 2-3 definitiu, encara que no hi hauria marge de més, però que deixava millor sabor de boca als espectadors presents.

El CE Sabadell, així, queda en onzena plaça de la classificació, amb 28 punts en els 25 partits que ha disputat.