dimecres, 18 de setembre del 2013

Primera Catalana (II)

El grup de la UD La Planada, FC Sant Quirze i EF Montcada


Avui toca analitzar el Grup II de la categoria, on hi han els tres equips de la territorial Vallès Occidental-Sabadell i el representant de Terrassa. UD La Planada, Sant Quirze del Vallès i EF Montcada, tindran com a rival al Juan XXIII de Terrassa, en el que segurament és el grup més dur dels tres de la categoria.


UD La Planada, volen seguir celebrant bones campanyes.

Els equips d'aquest grup a batre, sens dubte, seran els aspirants a l'ascens que la temporada passada ja varen donar guerra, com son el cas de la ECF Les GarriguesFC Martinenc, un sòlid equip, i la EF Montcada, que manté el bloc i que al final no va a parar al Grup III com en principi estava previst al fer les agrupacions provisionals. A aquests tres aspirants, se'ls uneix el CE Manresa, que s'està movent per a tenir un equip que aguanti el nivell que varen mostrar la primera volta del passat campionat.

Intentaran estar a la vora de la zona d'honor, equips com la UD La Planada, que ha conservat el bloc de la passada temporada, fent alguna destacable incorporació, preparant-se per el salt que suposarà les obres per instal·lar gespa artificial al seu camp. També el CE Júpiter intentarà apuntar-se a la zona alta de la categoria.

Aquesta temporada, fins a cinc equips de la demarcació de Lleida trobarem en el grup, i a part de les semi-finalistes de la Copa Catalunya, trobarem a un clàssic de la competició, el Soses Femení, que de nou donarà guerra a la categoria, demostrant que un poble petit, amb esforç, treball i constància, pot tenir futbol femení, donant exemple a molts pobles una mica més grans que no tenen valor ni tant sols d'intentar-ho. També segueix a la Lliga la UE Tàrrega, un equip que es va salvar la passada temporada amb solvència, i que aquest cop vol consolidar-se a la zona mitja de la taula, conservant equip tècnic i la majoria de jugadores. Els altres dos equips lleidatans, son el CFJ Mollerussa i el filial del Lleida Esportiu, ascendides la passada campanya i que lluitaran per conservar la categoria.


Permanència: Dur objectiu per al FC Sant Quirze.

Dels equips del grup la passada temporada, queden el FC Sant Quirze, que com sempre, any darrera any, van suplint les baixes per fitxatges amb jugadores molt joves però que acaben donant molt més rendiment del que se'ls suposava d'inici, i que com sempre comença amb l'objectiu de la permanència. També dos filials, CE Seagull UE Sant Andreu B, les primeres, filials del CF Badalona, i que com sempre, dependran de les demandes del seu equip principal.

Dels quatre equips restants, comentarem que son equips que han pujat de categoria la passada campanya, però a part del CE Òdena, que varen pujar com a segones de grup i son un dels equips que lluitarà per no baixar, els altres tres conjunts son temibles sobre el paper. El filial del CE Sant Gabriel, el primer, amb l'objectiu de tenir a la zona alta a l'equip, i dos altres equips que poden donar molta guerra, el Juan XXIII de Terrassa, que la passada campanya varen guanyar el seu grup amb tots els partits guanyats i amb una plantilla farcida de veteranes que han jugat en categories superiors, i la UDA Gramenet, un altre equip amb jugadores amb molta qualitat i que a poc que s'entonin poden ficar-se a la part alta de la classificació, si superen els problemes de camp que estan tenint abans de l'inici de la competició.

Com comentàvem, ahir, el filial de la UE Sant Andreu no estarà al grup. Tampoc hi serà el CF Cerdanyola B, en aquest cas per la seva lamentable desaparició. Evidentment, tampoc hi trobem als tres equips que varen descendir, CF Barceloneta, UE Rubí i FC Artés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada