divendres, 6 de setembre del 2013

Una nova baixa a Segona Divisió nacional

La Escola Valls Futbol es retira i no començarà la competició


Ahir al vespre, saltava la sorpresa amb la retirada de la Escola Valls Futbol, més coneguda a Segona Divisió nacional com a 'Nàstic', ja que fa dues temporades el club de la ciutat de Tarragona va cedir la plaça a l'escola vallenca. El club, no pot fer front al pressupost per disputar la categoria i es retira, complicant encara més el calendari, on si finalment el CF Igualada segurament substituirà al Girona FC, no se sap que es farà amb aquesta plaça, i la RFEF haurà de prendre una decisió ràpida, ja que la primera jornada es disputa el cap de setmana del 14 i 15 de Setembre.

Va caure el campió de la passada campanya, per motius econòmics i encara s'estaven fent gestions des de la FCF per que la RFEF inclogués a un altre equip català en la seva plaça, el CF Igualada, i tot semblava que les males notícies de l'estiu es podien quedar sols en el Girona FC, i avui el sots-campió, el Nàstic, com el coneix molta gent, la Escola Valls Futbol, decidien que no seguirien en competició, sols 10 dies abans de començar-la i amb la pretemporada a plé rendiment.

L'equip, deixa així la competició desprès de que les dues últimes campanyes firmés dos sots-campionats de la categoria, per no poder fer front al pressupost per disputar la competició, i deixant a les jugadores i cos tècnic sense equip a pocs dies de començar-la, i havent de reorganitzar l'equip. No se sap encara si demanaran la seva inclusió a Preferent o el seu filial, a Primera Catalana, Grup I, serà el primer equip femení de la entitat.

Ara, la RFEF haurà de decidir si a Segona Divisió nacional hi competeixen els 13 equips que en resten (si inclouen a les igualadines), o repesquen a algun equip per a mantenir-ne 14. Si opten per aquesta última opció, serà la FCF la que tindrà la patata calenta a les mans, intentant incloure un altre equip català a la categoria i re-composant la categoria de Preferent.

Més informació a:
El travesser. ÚLTIMA HORA
El travesser: EDITORIAL

1 comentari:

  1. AUNQUE NO TIENEN PORQUE SERLO, OJALA SEAN CATALANES. ES EL GRUPO 3º MAL LLAMADO "CATALAN"
    PUEDEN SUBIR DOS ARAGONESES O VALENCIANOS O DE LAS ISLAS, LO QUE PROVOCARIA LA RENUNCIA DE MAS EQUIPOS PÒRQUE LA CATEGORIA NO SE PODRIA MANTENER....... A NO SER QUE LAS CHICAS SE PAGUEN SUS GASTOS

    ResponElimina