diumenge, 22 de setembre del 2013

UE Vic - CE Sabadell 5-1

Debut i dur correctiu davant el rival més difícil

Les arlequinades es presentaven a la capital osonenca amb una difícil missió, com era puntuar al camp d'un equip que la temporada passada va baixar de Segona divisió nacional i aquesta temporada no ha escatimat esforços per a composar una plantilla que les torni a la categoria perduda al primer intent. Les locals, però, han demostrat ser un equip potent i que es pren molt seriosament el repte de firmar el títol i aconseguir l'ascens el més aviat possible, golejant a les sabadellenques.

Sols començar el partit, primera gerra d'aigua freda per a les arlequinades, quan Núria Lisó ha fet el 1-0 per a les vigatanes, abans de complir-se el primer minut. A partir d'aquell moment, el domini local era més patent, però les sabadellenques han anat agafant alguns metres de camp i han anat millorant en la seva confiança, però quan semblava que s'arribaria al descans amb un resultat força ajustat, al minut 42 Carla Ventura feia el 2-0 i un minut desprès, Maria Blanch feia el 3-0 amb el que s'arribaria als vestuaris.

Al segon temps, domini local però sense perdre les vallesanes la cara al partit, fins que s'ha arribat a la jugada on les jugadores de Carlos Arean s'han vist sentenciades, amb una expulsió de Patricia Vázquez al minut 63 per protestes i el posterior gol, un minut després, de Nuria Sala per firmar el 4-0. Elisabet Roca ha fet el 5-0 i quan tot semblava que aquest seria el resultat definitiu, Gisela Vidal ha fet el gol de l'honor arlequinat al minut 90.