dilluns, 23 de setembre del 2013

Primera jornada a Preferent

La Unió Esportiva Vic comença marcant territori

Les vigatanes comencen a demostrar per que son les favorites del grup, i Lloret, Prat, Llerona, Pallejà i Riudeperes també guanyen en el seu debut. El Bonaire comença amb mal peu i la notícia destacada és la no compareixença del FC Santfeliuenc en el primer partit de lliga.

UD Sant Quirze de Besora - CF At. Riudeperes     0-1
Partit molt igualat on desprès d'uns primers vint minuts molt moguts, semblava que s'aniria a la mitja part amb la igualtat inicial, però Tani, al minut 43, faria el 0-1 abans d'anar al vestuari. Al segon temps, més intencions i domini local, però les visitants varen saber controlar el temps del partit i sumar els 3 primers punts.

CF Santpedor - RCD Espanyol C     2-2
Bon partit el vist a Santpedor entre dos equips que han intentat jugar el millor possible les seves armes i on primer s'ha posat per davant les de Sant Adrià, amb gol al minut 33 d'Andrea Gómez, que posava el 0-1 al marcador amb el que s'ha arribat al descans. Sols sortir dels vestuaris, Ana Isabel ha marcat el 1-1, amb dedicatòria a Pili, companya lesionada i sis minuts desprès amb les visitants força nervioses, al 54, Mariona Fuentes, provinent aquesta temporada del CE Manresa ha fet el 2-1. El partit s'ha igualat de nou i al minut 69, Ainhoa Alonso ha fet el 2-2, que a pesar de que els dos equips han intentat trencar-lo, ha sigut el resultat definitiu al final del partit.

PBB La Roca - FC Sanfeliuenc     Suspès
El partit ha estat suspès desprès de que les visitants no s'han presentat a l'hora del partit. L'àrbitre, Sergio Martin s'ha esperat els 30 minuts reglamentaris i ha donat per suspès el partit al no haver-hi cap representant de les del Baix Llobregat.

Bellavista Milan - CF Pallejà     0-2
Partit molt equilibrat, amb unes locals que varen intentar sortir a decidir el més aviat el partit, però que es varen trobar a un Pallejà molt ordenat, que quan va començar a elaborar jugades, va posar el 0-1 al minut 32 per mitjà d'Alexandra i va saber mantenir aquest resultat fins a la mitja part. Al segon temps, les locals varen posar més joc, però les visitants van definir per mitjà de Carla Farré al minut 82 per posar el 0-2 al marcador d'un partit que va acabar amb targetes a l'equip tècnic local per protestes.