dissabte, 21 de setembre del 2013

El debut més difícil

Les arlequinades viatjaran a Vic per disputar la primera jornada


El CE Sabadell de Carlos Areán i Carlos Ortega, debutarà a Preferent al camp de la UE Vic, equip que va baixar la temporada passada de Segona divisió nacional i segurament el gran favorit al títol de la categoria, amb una complerta plantilla feta per el que havia de ser l'entrenador del projecte, Jordi Garcés, però que per motius laborals no podrà dirigir-la. Així, la directiva osonenca ha confiat la continuació de la feina a en Jordi Serra per a assolir el retorn a la divisió perduda.


 - 
UE Vic - CE Sabadell FC

Aquest Diumenge, 22 de Setembre, a les 16.30, es disputa en el Municipal de Vic el partit de la primera jornada de lliga de Preferent entre les locals, i el CE Sabadell. Per l'equip osonenc, és la oportunitat de començar la lliga avisant als seus rivals de les seves intencions, i tenen una plantilla que està conscienciada en que l'objectiu és el títol per assegurar-se l'ascens l'abans possible. 

Per això, la UE Vic comptarà amb jugadores de gran qualitat, com son Jennifer Arasil procedent de la UE l'Estartit, Maria del Mar Mazuecos, que arriba a l'equip desprès de la temporada passada jugar al filial del FC Barcelona, una ex-arlequinada, com és Maria Reche, en aquest cas provinent del Girona FC, o fins i tot Carla Ventura, que la temporada passada va estar en el Nàstic, i que sens dubte és una golejadora amb molt recorregut en el futbol. Com a portera, Judith Lira, provinent del filial del RCD Espanyol, una juvenil amb experiència ja a Segona divisió nacional, i de Nacha Garrote, també juvenil i que ha passat per les canteres periquita i del FC Barcelona que completant així una plantilla molt equilibrada amb altres jugadores de la casa com son Cristina Jutglar.

Per part arlequinada, s'afronta el debut amb molta il·lusió, amb un equip amb pocs canvis respecte a la temporada anterior i que anirem desgranant en les properes setmanes. Les novetats son Ana Torres, procedent de la EF Montcada, Jenifer Méndez, del Bellavista-Milan, Gemma Castelo, del CE Europa i algunes jugadores com Patrícia Vázquez, recentment fitxada del juvenil del FC Barcelona, en edat encara juvenil. Com sempre, algunes de les jugadores del juvenil, pujaran puntualment a reforçar el primer equip, ja que la cantera arlequinada afortunadament té jugadores que en el futur donaran que parlar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada