dissabte, 28 de setembre del 2013

Primer partit a casa de les arlequinades

Debut a casa contra un rival directe en la lluita per la permanència

Aquesta setmana, el CE Sabadell FC rebrà al UD Sant Quirze de Besora, en el primer partit com a locals en la categoria de Preferent, i ho faran a la ciutat esportiva Olímpia, el Diumenge, 29 de Setembre a les 12.15 hores, que en principi serà l'horari en el que les arlequinades disputaran la majoria dels seus partits a casa. El partit el dirigirà el senyor Fèlix Colomer.


-
CE Sabadell - UD Sant Quirze de Besora

El CE Sabadell FC afrontarà el partit desprès de debutar la setmana passada a la categoria amb una derrota, 5-1, a Vic, contra les favorites per aconseguir el títol de la categoria, però amb el bon sabor de boca d'haver estat a un bon nivell, sobretot a la primera part, i haver aguantat força bé els últims minuts, amb sols 10 jugadores sobre el camp i el gol al minut 89, una altre obra d'art transformada per Gisela Vidal. Com a baixes, Arean i Ortega, tindran a Chicho i Peque, amb lesions de llarga duració

Les rivals d'aquest diumenge, la UD Sant Quirze de Besora, es presenten a Sabadell desprès d'haver encaixat la primera jornada una derrota ajustada, per 0-1, a casa, contra l'At. Riudeperes, i vindran a buscar la victòria, ja que també serà un dels equips que primer, abans que qualsevol altre objectiu, voldran lluitar per la permanència. Les roig-blanques varen salvar la categoria setmanes abans de començar la lliga per que van acabar l'anterior campanya en tretzena plaça i es van veure afectades per un descens no compensat al baixar de Segona nacional 3 equips catalans. Amb la desaparició de Girona FC i Nàstic, varen acabant sent repescades per la categoria. En les anteriors temporades, una dotzena plaça a la categoria, la campanya 2011/12, desprès de que en la 2010/11 aconseguissin l'ascens de categoria al crear-se la Preferent.

L'equip, es presenta aquesta temporada amb gran part del bloc de la passada, destacant a la davantera Ivet Vilar, que la passada campanya va aconseguir 21 gols i que amb aquesta, compleix la seva tercera temporada a l'equip, e Irene Muñoz, amb 11 dianes aconseguides la lliga 2012/13. També cal destacar la seva portera, acabada de fitxar de la U.E. Gurb, Ariadna Puigvila, que sols amb 19 anys, va demostrar la passada setmana tenir qualitats sobrades per jugar en aquesta categoria. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada