dimarts, 15 de gener del 2013

Jornada 14, Primera Catalana

El CE Sabadell segueix trepitjant fort.

FC Artés - UE Sant Andreu B     1-1
Les locals volien sumar per seguir escapant de la zona de perill, però rebien la visita d'un equip molt perillós i que amb un joc molt atractiu però també efectiu, faria el 0-1 al minut 13, per mitjà de Georgina, però l'equip del Bages no va baixar les mans i va seguir donant la cara, conscients de que en joc està no sols els punts en cada partit, si no la permanència, i Ester Rovira faria el 1-1 al minut 36, amb el que s'arribaria al descans. A la represa, el partit seria dominat per les barcelonines, però les locals en tot moment sortien al contracop per intentar fer-se amb els 3 punts, fins que va arribar una jugada que marcaria el partit, la golejadora de les de casa, Ester Rovira donaria una patada a la visitant Marta Fernández, i aquesta es guanyaria una vermella directe per un cop de colze a la jugadora local, i el conat de baralla que es va organitzar en aquell moment, seria tallat força bé per l'àrbitre, Marc Grané, que va tenir una bona actuació. Els últims 20 minuts, van estar de domini més repartit, ja que les andreuenques varen tenir més la possessió de la pilota, però les vermelles varen tenir alguna ocasió més clara. Amb l'empat, les del Bages es col·loquen amb 9 punts, 2 sobre el descens, i les quatribarrades queden cinquenes, amb 25.
Gemma M.
Soses Femení - UE Rubí     4-1
Partit molt desigualat entre les locals, que jugaven a casa i a pesar de tenir alguna baixa, tenia a les seves principals jugadores disposades per al partit i un equip visitant que amb moltes baixes es va presentar al partit amb 12 jugadores, 2 d'elles porteres per a disputar un encontre en un Municipal de Soses que no disposava de la millor superfície de joc, ja que la seva gespa natural està notant en excés la duresa de l'hivern de Ponent. 26 minuts tardaren les locals, per mitjà de Cristina Polo, trencar la resistència de les rubinenques, i 5 minuts desprès, Pilar Gòria feia el 2-0 amb el que semblava que acabaria la primera part, però en un penal, Palau faria el 3-0 amb el que s'arribaria al descans. En el segon temps, Cristina Polo tornaria a marcar i tancaria el partit al minut 54 amb el 4-0, i no seria fins els minuts finals, que les banc-i-roges no farien el merescut gol de l'honor, per mitjà d'Elena Martorell. Les locals es posen amb 21 punts en 14 jornades, lluny del descens, i les vallesanes segueixen en descens directe, amb 7 punts.

EF Montcada - CF Barceloneta     3-1
CE Júpiter - CE Seagull     5-3
FC Sant Quirze - CECF Les Garrigues     0-6
FC Martinenc - UE Tàrrega     7-1

Classificació:


1.   CE Sabadell     40 pts.
2.   CE Manresa     32 pts.
3.   CECF Les Garrigues     31 pts.
4.   EF Montcada     29 pts.    
5.   UE Sant Andreu B     25 pts.
6.   FC Martinenc     25 pts.
7.   Soses Femení     21 pts.
8.   FC Sant Quirze     21 pts.
9.   UD La Planada     21 pts.
10. CE Júpiter     20 pts.
11. CF Cerdanyola B     19 pts.
12. UE Tàrrega     15 pts.
13. FC Artés     9 pts.
14. CE Seagull     7 pts.
15. UE Rubí     7 pts.
16. CF Barceloneta     0 pts.

3 comentaris:

  1. Qui fa aquestes cròniques que se les inventa una mica?

    ResponElimina
  2. Les cròniques o les envia un/a col·laborador/a habitual, i per tant els posem 'firma', o les rebem a través de jugadores, seguidors, entrenadors, familiars, etc, que normalment no les 'firmem'. Per això dels partits que no tenim referències, no posem res.

    Si les persones que ens ho envien s'ho inventen o tenen un punt de vista diferent al que les llegeix, nosaltres poc hi podem fer, però per seguir millorant, et convidem a col·laborar enviant cròniques, fotografies, etc... a futfemsabadell@gmail.com

    Salutacions i gràcies per la teva futura segura col·laboració.

    ResponElimina
  3. Chavales, ni caso al primer anónimo que entra aquí a tocar los huevos y que me parece he leido en otra ocasión diciendo lo mismo. Que se espavile y que haga como yo, de tanto en tanto envio alguna cosilla para que me la colgueis, y almenos los de arremendats me contestais y me dais las grácias.
    Merci por hablar de nosotras!

    ResponElimina