dimarts, 22 de gener del 2013

Diumenge de futbol base femení a Olímpia

La jornada va tenir un final força dolç per als i les participants.

Aquest diumenge al matí es va celebrar la matinal de futbol femení que va comprendre diversos partits entre alguns dels nostres equips de base i els seus rivals de Lliga, i des de les 9 del matí i fins passades les 14 del migdia, s’hi van estar jugant partits.

Aquesta jornada va ser idea dels entrenadors del futbol base femení, i es varen organitzar per a intentar aconseguir fons per ajudar a pagar el viatge que vol fer la base arlequinada a la competició Donosti Cup 2013, per això es varen realitzar diversos sortejos, com un parell de pilotes cedides per la FCF, o dues entrades dobles, una pilota signada per els jugadors del CE Sabadell o una samarreta del primer equip cedides per Manuel Lanzarote, jugador molt estimat per l'afició arlequinada. 

L'acte va tenir presència d'altres jugadors del primer equip del CE Sabadell, com David de Navas, que fugint de protagonismes, el vàrem localitzar a la grada de general. En representació oficial del club, també varen ser presents directius com Joan Camps o el propi president, Joan Soteras, sense oblidar al directiu responsable del femení, Josep Guillem, que va estar allà durant tota la jornada. Per part de la FCF, a part de les càmeres que varen gravar el reportatge que tanca l'article, va assistir Consol Roca, delegada de la FCF al Vallès Occidental-Sabadell. També es varen poder veure per allà les càmeres de Dorsal 21, que ens varen comentar que farien un reportatge sobre la jornada per al programa que s'emet al Canal Terrassa Vallès i que s'emetrà previsiblement el proper 28 de Gener.

Els resultats, varen ser:
09:00 CE Sabadell Aleví-Benjamí-Prebenjamí B – CE Sant Gabriel B (Primera Divisió):    0-11
09:00 CE Sabadell Infantil-Aleví A – CE Sant Gabriel B (Primera Divisió):     4-4
10:45 CE Sabadell Cadet B – OAR Vic (Segona Divisió):     2-0     
12:30 CE Sabadell Cadet A – PBB La Roca (Primera Divisió):     3-1

També us oferim la resta de resultats de la Base, que per horaris, no varen poder participar a la diada:
CE Sabadell Aleví-Benjamí-Prebenjamí A – EF Bonaire (Primera Divisió):    9-0
CE Sant Gabriel - CE Sabadell Infantil-Aleví B  (Primera Divisió):     6-0


Video-resum de la jornada:
Extret de FCF TV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada