Recuperada de la seva lesió, Peque, tornava a l'equip (Foto: Pedro Salado).

C.E. Sabadell     4-0     Cerdanyola del Vallès F.C. B

C.E. Sabadell: Pinto, Marisol, Tania, Mayo, Melania, Mati, Ruth, Lola, Gisela, Aranda i Sandra. També varen jugar: Peque, Gemma, Desiree Moya, Carla López, Arantxa i Judith.

Cerdanyola del Vallès F.C. B: Cabrera, Iris, Ana, Lizarraga, Laura, Carmen, Míriam, Noelia, Anna, Nerea i Blanca.

Gols: 1-0 Lola (min. 28), 2-0 Lola (min. 43), 3-0 Mati (min. 70), 4-0 Aranda (min. 77).

Incidències: Uns 100 espectadors al Municipal d'Olímpia. A la segona part la pluja va fer marxar a alguns dels assistents al partit.

El partit començava amb un lleuger domini de les locals, que es plasmaria amb la primera oportunitat, al minut 9 amb un xut de Lola que passaria llepant el pal de les visitants i un minut desprès la mateixa jugadora xutaria a boca de canó i Cabrera enviaria a córner. Les verd-i-blanques tindrien les seves opcions, al contracop, però la més clara, al minut 24, seria per a Anna Garcia, que remataria sola davant Pinto, però la portera arlequinada demostraria la seva classe amb un refús excel·lent, i a la següent jugada, Lola tornaria a provar a la portera visitant, que aturaria el seu xut, cosa que no podria fer al minut 28 en un altre xut de Lola, que l'afusellaria per posar el 1-0. Tornaria a provar Sandra, en un refús des de 30 metres que sortiria desviat, però remataria el resultat a mitja part una jugada al minut 43, on Mati correria la banda dreta, feia la passada de la mort perfecte a Lola i aquesta no erraria, afusellant a la portera cerdanyolina per arribar amb el 2-0 a la mitja part.

Al segon temps, el CE Sabadell sortiria amb voluntat de decidir el partit, mentre que les visitants s'obrien per a intentar remuntar el resultat i es veuria molt més intensitat i futbol ofensiu, amb dos equips que intentaven arribar a l'àrea rival, però els bons plantejaments dels dos equips evitaven la salsa del futbol, el gol. El partit es trencaria al minut 68 quan la visitant Iris Barbé donaria una patada a una rival sense la bola en joc i es guanyaria la targeta vermella. Allà canviaria la igualtat fins en aquell moment dominant en el joc, i dos minuts desprès, una excel·lent passada de Mayo la remataria Mati amb el 3-0. El partit el culminaria Aranda, en una pilota que creuaria dintre de l'àrea de manera perfecta al minut 77 per a fer el 4-0, i 7 minuts desprès, en una jugada on les visitants semblava que farien el gol de l'honor, Peque, que va acabar com a capitana local, salvaria sota pals. El partit moriria amb el definitiu 4-0 i amb els 3 punts per a les locals que les deixa ja amb 40 punts en 14 partits disputats.