dissabte, 26 de gener del 2013

CECF Les Garrigues - CE Sabadell

-
CECF Les Garrigues - CE Sabadell

Partit de la jornada 16 de Primera Catalana de Futbol femení, en el seu Grup II, primer de la segona volta i que enfronta als dos primers equips de la classificació, en el camp del CECF Les Garrigues. L'encontre es disputarà aquest diumenge, 27 de Gener a les 18.30 hores, a Les Borges Blanques i xiulat per en José Maria Ribes.

Les locals afronten el partit amb el factor camp a favor i sabedores de que els cal aconseguir la victòria per retallar els 9 punts d'avantatge que té l'equip arlequinat com a líder de la classificació, però també amb la confiança de que en el seu estadi en els 8 partits que hi han disputat, no coneixen la derrota. A més, l'equip ha millorat molt físicament des de principi de temporada i Olga Roset ha sabut trobar els punts forts de l'equip per a poder treure endavant els partits difícils que s'ha anat trobant fins ara. L'equip, és a més, l'equip menys golejat de la categoria, amb sols 13 gols en contra, i a més és el segon màxim golejador, amb 52 gols a favor, sobretot a l'encert davant de porta de jugadores de gran calibre com son Cristina Tió o Gemma Marrades, que va marcar la passada setmana els 2 gols que varen donar la victòria en el derbi contra el Soses.

Les visitants, es presenten a Les Borges Blanques amb un merescut liderat desprès de no conèixer la derrota en els 15 partits de la primera volta, on han recollit 14 victòries i 1 solitari empat (a camp contrari, contra el CE Manresa). Entre els seus avantatges per aquest partit, deixant de banda els 9 punts que treuen a les rivals, és que compten amb el goal-average força a favor amb les seves rivals aquest diumenge, ja que en el partit d'anada el resultat va ser de 4-0 a favor de les arlequinades. El CE Sabadell, a més, compta amb ser l'equip màxim golejador del campionat, amb 58 gols a favor, i el segon mínim golejat, amb 14 gols rebuts. Un empat les acostaria una miqueta més al títol, però una victòria les catapultaria a un avantatge de punts molt gran.

La Planada també juga en diumenge.

La UD La Planada, per la seva part, disputa el derbi comarcal amb la UE Rubí al Municipal de Can Rosés a les 16 hores. Les visitants, amb 24 punts en els 15 partits disputats, tenen tot a favor en el seu camí cap a la permanència, en canvi, les locals, amb sols 7 punts els cal sumar amb urgència, ja que tenen ja la permanència a 5 punts, amb un FC Artés que ha sumat 6 punts en els últims 5 partits i comença a veure la llum de la tranquil·litat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada