dimecres, 2 de gener del 2013

Juvenil-Cadet A: CE Sabadell - Reus Dep. 1-2

Les arlequinades varen donar la cara i varen fer patir a les seves rivals (Foto: Pedro Salado).

Derrota per tancar l’any

El passat diumenge 23 de Desembre es va disputar, a la Ciutat Esportiva Olimpia de Sabadell el partit corresponent a la jornada 11 de la primera divisió femenina de la categoria Juvenil-Cadet entre el CE Sabadell i el Reus Deportiu.

El conjunt local havia d'afrontar el partit contra les terceres classificades amb la baixa de Laura Heis, convocada amb el primer equip, encara que durant els primes compassos del partit, el domini va ser totalment arlequinat. No va ser fins el minut 7, on, una centrada des de la banda esquerra de Lídia Rodríguez era mal rebutjada per la defensa reusenca Mònica Arco i es feia en pròpia porta el primer gol del partit. A partir d'aquest moment, les locals es van créixer i, de la mà de Christina Picón arribarien les millors opcions per ampliar distàncies. La més clara, un xut a mitja volta, on la portera visitant Mar Benach rebutjava a córner. Abans de que s’arribés a la mitja part, un contraatac va ser materialitzat per Laura Garrit posant l'empat en el marcador, arribant al descans amb el 1-1.

La segona part s’iniciava com la primera, amb un Reus tancat al seu camp esperant que el Sabadell perdés la pilota per sortir al contraatac. Lamentablement per les locals, quan es portaven cinc minuts disputats de la segona part, el Reus ampliava distàncies gràcies a un gol obra també de Laura Garrit que aconseguia així el doblet personal i posar el que seria el resultat definitiu al marcador, l’1-2. Tot i aquest segon gol les arlequinades no van donar-se per vençudes i van estar lluitant fins l’últim minut, tot i que no va poder aconseguir l'empat. La col·legiada del partit Paula Lindez, va haver d'afegir minuts al temps reglamentari degut a diverses lesions en ambdós equips.

D’aquesta manera, el CE Sabadell acaba l'any en la novena posició, a cinc punts del descens. La propera jornada visitarà el camp del Molins de Rei, últimes classificades i que de ben segur, serà un partit importantíssim per la permanència.

Observacions: El partit va ser vist pel que serà seleccionador del Vallès-Sabadell sots-16 femení.
Crònica: Pedro Salado

Un equip unit, en les celebracions però també en les desfetes (Foto: Pedro Salado).

Set d'imatges del partit, realitzades per el fotògraf oficial del CE Sabadell, Pedro Salado, al següent enllaç: