dijous, 24 de gener del 2013

Segona Catalana, Grup 3

Complida la jornada 13 de Segona Catalana, en el seu grup 3, cada cop queda més clar que el màxim candidat a l'ascens és el CS Juan XXIII de Terrassa, i que com a màxim, tindrà la oposició del CF Palautordera, que intenta seguir l'estela del potent equip egarenc, confiant en algun entrebanc del seu màxim rival e intentant sumar el màxim de punts per si a final de temporada, es repesca algun equip per omplir alguna plaça vacant a Primera Catalana.

CE Mercantil - UD Lourdes     7-1
Partit disputat en un ambient molt fred, sense pluja però amb la gespa molt ràpida per la pluja insistent que va caure la tarda del dissabte sobre la ciutat de Sabadell. Les locals, varen trobar-se a davant un equip que defensivament va fer un treball extraordinari, però que al minut 36 va encaixar el 1-0 en un gol en pròpia porta de Yaiza. Poc desprès, Andrea empataria, 1-1 per les visitants, i quan tot semblava que s'arribaria amb l'empat al descans, de nou l'empenta local i la mala fortuna visitant posarien el gol d'Olalla en pròpia porta per a les arlequinades i el 2-1 a la mitja part. A la segona part, la millor forma física local i la desmoralització visitant, varen ser claus per que el bon partit de les blau-granes es transformés en una golejada davant un equip que si bé ho va intentar, no va tenir tampoc la sort de cara.

CF Vilamajor - CF Ripollet     0-5
FC Palau Solità - CS Juan XXIII
Partit ajornat amb acord dels dos equips.

CF Martorelles - CF Ametlla del Vallès
Les visitants varen comunicar a l'equip local que no es presentarien a jugar el partit, i a l'hora del començament, l'àrbitre, Diago Castor, va comprovar aquesta absència, esperant els 15 minuts de rigor. El comitè de competició de la FCF decidirà si realitzar el partit o actuar de manera sancionadora.

CF Caldes de Montbui - ADFB Ripollet     1-3
CE Lliçà d'Amunt - CF Palautordera     1-4
CD Badia - CE Sant Celoni     4-3