dilluns, 14 de gener del 2013

UD La Planada - CE Manresa 2-2

UD La Planada, caràcter, actitud i valors son les armes per donar sorpreses en aquesta lliga.

U.D. La Planada     2-2     C.E. Manresa

U.D. La Planada: Begoña, Sara Garcia, Judit, Marta Tomàs, Alba, Bonsi, Verónica, Nadia, Andrea, Arantxa Tobal i Maria Michi. També han jugat: Sheila i Diana. No ha saltat al camp la portera suplent Ivet.

C.E. Manresa: Mireia, Júlia, Sara Bergadà, Laura, Corominas, Ana Isabel, Tamara, Alexandra, Padilla, Zaida i Sara Avellan. També han jugat: Eva i Amanda.

Gols: 0-1 Sara Bergadà (min. 28), 1-1 Maria Michi (min. 40), 1-2 Amanda (min. 46), 2-2 Sara Garcia  (min. 54).

Incidències: Uns 100 espectadors al Municipal de La Planada-Can Deu. Tarda freda i rectangle del joc força dur per la pluja del matí.

Un autèntic partidàs el que es va viure el diumenge a la tarda al camp Municipal La Planada-Can Deu, amb un equip local, la UD La Planada, un equip que encara que tingués 13 punts sobre la zona de descens, i la permanència força encaminada, lluita partit darrera partit per demostrar que tenen voluntat d'agradar i donar alegries als seus aficionats, i un CE Manresa que estava obligat a sumar els 3 punts si no volia que un altre equip de Sabadell, el CE Sabadell s'escapés encara més al capdavant de la classificació. El partit va començar amb les locals molt ben plantades sobre el rectangle de joc, cuidant sobretot les posicions defensives i donant-se sols alegries en forma de contraatacs en moments puntuals amb molta cautela, encara que seria l'equip del Bages el que trencaria l'empat inicial, amb un gol de Sara Bergadà al minut 28 que posaria el 0-1 al marcador. Llavors, les locals es varen estirar, fins que al minut 40, la capitana carbassa-i-verda, Maria Michi posava el 1-1 al marcador amb el que s'arribaria al descans.

Al segon temps, i sense temps gairebé de posicionar-se sobre el camp, Amanda Fernández, posaria al minut 46 el 1-2 al marcador, però les sabadellenques no s'han arrugat i al minut 54 Sara Garcia ha fet el 2-2. Llavors, els dos equips han apujat el ritme de joc, i la intensitat ha anat pujant a mesura que passaven els minuts de joc, amb continues anades i vingudes, fins que en els minuts finals, les visitants s'intentaven bolcar sobre l'àrea local i en una bona jugada de les del nord de Sabadell, les manresanes han comés un clar penal, al minut 87, en una jugada on s'ha organitzat una petita picabaralla i on l'àrbitre, Paula Lindez, ha vist una clara empenta a  Judit Hurtado, per part de la manresana Ana Isabel Jiménez, que s'ha guanyat una merescuda tarja vermella, podent ser encara pitjor les conseqüències d'aquesta jugada, ja que la jugadora visitant ha xutat una pilota contra la banqueta local, però les locals en cap moment s'han deixat provocar i el joc ha pogut continuar. El penal, s'ha fallat, i el partit, amb tensió i alguna protesta, ha acabat amb aquest empat, 2-2.

Aquest resultat, deixa a les locals en una digne novena plaça, amb 21 punts en les 14 jornades disputades i amb 14 punts sobre la zona de descens, marcant un camí amb pas ferm cap a la permanència, i que a més deixa a les visitants amb 32 punts en els 14 partits disputats, en segona plaça i ja amb 8 punts menys que el CE Sabadell líder i sols 1 punt per sobre de les terceres classificades, el CECF Les Garrigues.