dijous, 30 d’agost del 2012

Copa del Rei, Primera Ronda

El CE Sabadell entrarà en Segona Ronda (Foto: Jordi Romagosa).

Comença la competició, i ho fa amb els equips que es prenen seriosament la Copa, o sigui, els modestos que intenten arribar lluny e intenten per tots mitjans per anar avançant rondes amb l'objectiu d'enfrontar-se a algun gran per omplir les arques i salvar la economia de la temporada. Ahir dimecres es van disputar 16 de les 18 eliminatòries de la Primera Ronda, i destacarem els següent partits i resultats:

CE L'Hospitalet - Oriola CF     1-0
Segons @somdelhospi, una eminència en el club riberenc, si al camp hi havia un centenar de persones, es podien donar amb una pedra als ous, en un partit en que en els locals, Pau, ex-UE Sant Andreu ha ocupat la porteria i un sentmenatenc amb passat també quatribarrat, Aday, ha fet el 1-0 definitiu als voltants del minut 60, per acabar vencent a uns escorpins que han anat al partit amb només 10 jugadors semi-professionals i 6 juvenils, segons ens ha confirmat també, a posteriori del partit Samuel Rodríguez, de l'equip tècnic oriolà. Ara, els hospitalencs, es retran a la segona ronda contra el SD Noja.

AE Prat - Nàstic de Tarragona     2-1
Els tarragonins necessitaven la victòria per donar sensació d'aspirant a Segona A de nou i han sortit del Sagnier derrotats i plens de dubtes, a pesar de que al minut 80 Lucas Viale feia el 0-1 que posava les coses planeres als tarragonins, però Kanté primer i Matamala al minut 92, han donat als pota-blava la classificació per a la propera ronda per a l'equip de l'ex-arlequinat Oscar Sierra, contra el guanyador del partit que s'està disputant avui el vespre, Real Oviedo - CF Fuenlabrada.

UE Llagostera - CF Badalona     1-0
Els llagosterencs passen ronda i demostren que seran un dels equips a tenir en compte aquesta temporada a la categoria, i n'ha tingut prou amb un gol de Nico al minut 70 per guanyar la eliminatòria. Els visitants no han donat fins aquell moment sensació de perill, i seran els d'Oriol Alzina els que s'enfrontin a segona ronda amb el SD Ejea aragonès.

CD Alcoià - At. Balears     2-0
CE Constància - Yeclano Deportivo     3-0
Catarroja CF - Deportivo Alavés     0-2