dissabte, 11 d’agost del 2012

El FC Santboià aconsegueix l'Històrics

El FC Santboià alça el seu primer Històrics (Foto: Jordi Romagosa).

Cap dels dos tenia cap títol del torneig, ni cap dels dos havia ni tant sols jugat la final. És més, el FC Santboià acudia per segon cop en la seva història al torneig d'Històrics i la UE Cornellà debutava en el mateix.

Els dos equips del Baix Llobregat, militants a Tercera divisió, trencaven apostes i ahir eliminaven a 2 equips de Segona B, i avui s'enfrontaven a la final del torneig, amb el que previsiblement seran en lliga els seu 11 de gala, i Franco a la sortida d'un córner en una errada de marcatge posava el 0-1 al marcador. Els vermells reaccionarien i entre Cristian, Iván Díaz, Jonathan i un espectacular Jordi Martínez, arribarien al descans amb la volta al marcador aconseguida.

A la segona part, gairebé en la primera jugada, un impressionant 'cueta' Martínez feia una vaselina perfecte per posar el 3-1 que semblava definitiu, però la UE Cornellà seguiria jugant amb consistència i Boris al minut 60 aconseguia posar el 3-2 al marcador. Allà el partit s'igualaria i hi hauria més emoció i més intensitat sobretot per part dels verds, que bolcats en atac, al minut 88, deixarien sol a Reyes, que dispararia, Bermúdez refusaria i de nou Reyes sentenciava amb el 4-2.

Excel·lent colofó per a la 27ena edició del torneig, amb un FC Santboià campió per primer cop en la seva segona participació i que ha demostrat que donarà molta guerra a Tercera Divisió.

La organització, excel·lent en els detalls (Foto: Jordi Romagosa).

FC Santboià: Jaume Albert, Calvo, Fran Erencia (Moreno, 55’), Márquez, Jaime (Carlos Tristán, 48’), Iván Díaz, Álex Fernández, Kevin (Estrada, 70’), Cristian (Dani García, 48’), Jonathan (Heredia, 87') i Jordi Martínez (Reyes, 64’).

UE Cornellà: Iñigo (José Bermúdez, 46’), Jose (Joel, 52’), Raúl Capó, Israel (Guille, 46’), Franco, Plà (Ñito, 72’), David, Luís (Puerto, 56’), Pere Olivé (Caballé, 52’), Civil i Boris.

Gols: 0-1, Franco (16’). 1-1, Jordi Martínez. 2-1, (36'), Àlex Fernández (40’). 3-1, Jordi Martínez (47’). 3-2, Boris (60’). 4-2, Reyes (88′).

-Premi al millor jugador del torneig: Jordi Martínez (FC Santboià).
-Premi al màxim golejador del torneig: Jordi Martínez (FC Santboià), 3 gols.

Triomfador de la tarda, Jordi Martínez  (Foto: Jordi Romagosa).