divendres, 31 d’agost del 2012

FC Martinenc


Nom club: Futbol Club Martinenc
Ciutat: Barcelona
Web: www.fcmartinenc.cat
Twitter: @martinenc
Facebook: http://www.facebook.com/martinenc
Camp: Municipal del Guinardó
Superfície: Gespa artificial
Dia i horari habitual: Diumenges, 19 hores.


Sobre el paper estem parlant d'un dels equips favorits per guanyar el campionat de Lliga de Primera Catalana Grup II, un equip que la temporada passada va quedar tercer del Grup III de la categoria, sols darrera de la EE Guineueta, que va aconseguir l'ascens i a un sols punt del CE Júpiter, sots-campió i que també es trobarà en aquest grup. Els del Guinardó, però, varen ser el segon equip més golejador d'aquell grup, amb 100 gols en 30 partits, i el tercer menys golejat, amb 41 en tota la lliga. Varen aconseguir 61 punts, 32 dels quals al seu estadi, cosa que demostra que és un equip força regular.

Està treballant encara en perfilar l'equip, però sens dubte les vermelles estan fent un equip per a aconseguir l'ascens. Derrotar en el derbi que tenen a la primera jornada al camp del CE Júpiter seria un gran inici de campanya, però ser guanyades en aquest partit les pot posar en una certa tensió per a afrontar la competició en bones garanties. El CE Sabadell FC les visitarà a la sisena jornada, en plé rodatge dels equips a la categoria.

El millor: Un gran mig camp de construcció, amb molt muscle per aconseguir robar pilotes i molt cervell per a iniciar jugades d'atac.

El pitjor: En moments importants, la seva defensa no és tant consistent com caldria esperar d'unes jugadores amb una qualitat extraordinària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada