dimarts, 28 d’agost del 2012

EF Montcada



Nom club: Escola de Futbol Montcada
Ciutat: Montcada i Reixac
Web: No en té
Twitter: No en té.
Facebook: http://www.facebook.com/groups/205913607847/
Camp: Municipal Can Sant Joan
Superfície: Gespa artificial
Dia i horari habitual: Diumenge, 12 hores.

Excel·lent classificació la passada temporada, on les vermelles varen acabar en tercera plaça del Grup II de Primera catalana, en una campanya on varen demostrar ser un conjunt molt equilibrat i amb molta solvència, donant a més un excel·lent rendiment al seu estadi, deixant de guanyar sols 1 (i va ser un empat) dels 15 partits que hi va disputar. A més, va ser el quart equip més golejador de la categoria, però el cinquè menys golejat.

Aquesta temporada ha perdut alguna jugadora força important en el seu esquema, però mantenen a les jugadores que aporten algunes qualitats força importants per a l'equilibri de l'equip, i Antonio Moya seguirà comptant amb Jessica León, Pilar Pérez o una jugadora que aporta la màgia enmig del camp, i que enamora amb el seu joc als amants del futbol: Adriana Domínguez.

El millor de l'equip: Un joc en conjunt que fa que les ajudes defensives en tot el camp siguin constants. També cal tenir en compte que en el seu camp, aprofiten les jugades a pilota parada i les mesures del terreny de joc a la perfecció.

El pitjor de l'equip: Fora del seu camp els costa treure's els nervis de sobre i fer valer el seu excel·lent posicionament tàctic en jugades d'estratègia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada