divendres, 24 d’agost del 2012

CEEF UE Tàrrega




Nom club: Centre d'Esports Escola Futbol Unió Esportiva Tàrrega
Ciutat: Tàrrega
Web: http://www.ceefuetarrega.net/
Twitter: Algunes piulades a @UETarrega
Facebook: http://www.facebook.com/groups/164808807190/ i http://www.facebook.com/ceef.uetarrega
Camp: Camp d'Esports Municipal Joan Capdevila
Superfície: Gespa artificial
Dia i horari habitual: Dissabte, 16 hores.

El Tàrrega participarà a Primera Catalana com a subcampiones del Grup VIII de Segona Catalana la passada temporada en una lliga on va aconseguir 55 punts en 24 partits i 33 d'aquests punts a casa, deixant de guanyar sols un dels partits que va disputar en el seu terreny, contra el Femení Tortosa-Ebre, un equip que va guanyar els 24 partits de tota la lliga. Les targarines van acabar la lliga amb 88 gols a favor i 35 en contra.

L'equip de Jonathan Jiménez és un equip que intenta elaborar força les jugades però si veu que el rival no permet construir joc, no dubta tirar cap al joc directe i canviar així el partit, encara que és una arma de doble tall que en alguns partits se'ls va girar en contra.

En la Copa Federació van quedar sub-campiones de la competició al perdre la final contra la EFF Ponent.

A favor: Solidesa a casa, treball en equip i un gran grup que es manté desprès de la temporada passada i que li dona forces opcions a fer una campanya que li permeti la permanència.

En contra: En els derbis acostumen a patir més del compte. També és un equip que si bé és sòlid de mig camp cap endavant, en defensa acostumen a ser una mica més toves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada