dimarts, 21 d’agost del 2012

UE Sant Andreu B



Nom club: Unió Esportiva Sant Andreu B
Ciutat: Barcelona
Poble: Sant Andreu
Web: www.uesantandreu.cat
Twitter: @uesantandreu
Facebook: http://www.facebook.com/uesaoficial?ref=sgm
Camp: Narcís Sala i també Camp del Centenari.
Superfície: Gespa artificial els dos.
Dia i horari habitual: Narcís Sala, diumenge 20 hores. Camp del Centenari, dissabtes 16 hores.

Narcís Sala i Centenari, els dos camps qutribarrats (Foto: UE Sant Andreu).

La temporada passada l'equip va estar jugant a Primera Catalana, però al Grup I, aconseguint el seu objectiu inicial, que era la permanència, amb una acceptable onzena plaça, lluny del perill de l'ascens i fent el que s'espera d'un filial, que és sobretot formar jugadores i que coneguin els patrons de joc que se'ls exigirà a les que arribin al primer equip, situat actualment a Segona divisió nacional, on també va aconseguir la permanència, encara que patint una mica més del compte.

Es tracta d'un equip jove, on l'aprenentatge del control de la pilota i de la construcció primen sobre la resta dels aspectes del futbol, incidint sobretot en sortir amb la pilota sota control des dels centrals e intentant no rifar cap bola amb passades llargues. També la temporada passada va ser un equip molt equilibrat en les seves línies, sense gaires individualitats destacables, però sense llacunes greus en l'equip. Mantenen el bloc a pesar d'alguna jugadora que puja al primer equip i alguna fuga.

El millor: És un equip que gaudeix jugant al futbol i es nota, ja que les jugadores donen una mica més de les seves possibilitats sobre la gespa.

El pitjor: Els costa gestionar les situacions de nervis i la pressió en contra quan van sota el marcador o en partits on el rival té molt en joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada