diumenge, 5 d’agost del 2012

Torneig Històrics


Torna el torneig Històrics del futbol català, amb el seu format habitual els últims anys, 12 equips repartits en 4 grups de 3 equips, jugant cada dia un dels grups en formats de 3 partits de 45 minuts consecutius, i els campions de cada grup passaran a semi-finals, llavors ja amb partits de 2 parts de 90 minuts.

En el Grup I trobem al Badalona, la UE Rubí i l'organitzador, el FC Martinenc. En aquest grup, a part de l'actual campió de la competició CF Badalona, que té ja 5 títols, trobem una interessant pedra de toc per al Tercer divisió UE Rubí, que debuta al torneig i un equip amb 4 títols, el FC Martinenc, el qual també té 3 sub-campionats.

En el Grup II, trobarem AE Prat, FC Santboià i CE Júpiter. Els del Prat debuten a Segona B i també en el torneig aquesta temporada, on es trobaran en un derbi del Baix Llobregat amb el FC Santboià. El tercer en lliça, és el nou Tercera, CE Júpiter, que ha aconseguit al torneig 5 títols, encara que un d'ells amb el filial (any 2000).

En el Grup III, veurem UE Sant Andreu, FC Vilafranca i CF Mollet UE. Els quatribarrats, amb 2 títols, intentaran aconseguir guanyar el torneig, trencant el malefici que el persegueix que no el deixa guanyar si no és jugant-lo al Nou Sardenya, feu dels seus rivals ciutadans. En canvi, tant el FC Vilafranca, com el CF Mollet UE, debuten a la competició.

En el IV, gaudirem de l'AEC Manlleu, UE Cornellà i de la UE Vilassar, en un grup on cap dels tres equips ha participat mai en el torneig, i on es podrà veure en acció a tres equips de Tercera divisió.

Doncs, queden aquesta temporada sense participar, els ex-campions UAt d'Horta (amb 3 títols), UDA Gramenet (2 títols, els 2 aconseguits amb el filial), UE Sants, CE Premià, CD Masnou i CE Europa (1 títol). També l'extint UE Badaloní, tindria un títol, però alguns el comptaran incorrectament amb els del CF Badalona.

La web de la competició us la deixem per que esteu informats al dia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada