dilluns, 6 d’agost del 2012

El Badalona, endavant!


Avui es disputava la primera jornada del Torneig Històrics del futbol català i ho feia amb un grup molt interessant, on competia el CF Badalona, actual campió de la competició i que té 5 títols en el seu haver, el FC Martinenc, hoste de la competició i amb 4 títols i la UE Rubí, que debutava, però que era un dels equips a considerar, vista la temporada que va fer a Tercera Divisió.

Al primer partit, empat entre el CF Badalona i la UE Rubí, 0-0, on els dos equips han donat mostres de força igualtat, i on els penals per si calien els desempats han caigut de banda dels vallesans, per 2-3. En el segon, el CF Badalona ha complert els pronòstics davant el FC Martinenc i amb gols de Bueno i Grassa, encara que desprès del 1-0 han patit, ja que els locals en cap moment han abaixat la guàrdia. El 2-0 final, donava moltes opcions als escapulats per anar a les semi-finals, i havia d'esperar a l'últim partit, on només la UE Rubí podia passar de ronda si aconseguia guanyar per més de 2 gols, cosa que no ha passat, ja que en un partit molt igualat, la opció més clara per als vallesans, ha sigut un penal llançat sense gaire fortuna per Baby aturat amb tranquil·litat per el porter d'aquest partit dels barcelonins, Unzué.

Per tant, el CF Badalona disputarà el divendres a les 18 hores la primera semi-final del torneig, i el seu rival sortirà dels partits que es disputaran demà, entre AE Prat, FC Santboià i CE Júpiter. Els del Prat debuten a Segona B i també en el torneig aquesta temporada, on es trobaran en un derbi del Baix Llobregat amb el FC Santboià. El tercer en lliça, és el nou Tercera, CE Júpiter, que ha aconseguit al torneig 5 títols, encara que un d'ells amb el filial (any 2000).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada