diumenge, 18 de març del 2012

CAMPIONES!!!!

L'equip que va rematar la feina a Solsona (Foto: Clàudia Poch).

Aquest cap de setmana, el Juvenil-Cadet del CE Sabadell Femení es jugava poder aconseguir el campionat del seu grup de Segona Divisió i el conseqüent ascens, i ho podia aconseguir sumant un sols punt en els dos partits que havia de disputar, un aplaçat i l'altre de la jornada en curs.

Dissabte, l'equip es desplaçà a Solsona per a jugar el partit aplaçat en el seu dia, contra les locals, i només començar el partit, ja varen començar a dominar la bola i a tancar en el seu propi camp al Solsona, fins que en el minut 28, Christina Picón feia pujar el 0-1 al marcador que feia embogir a l'expedició arlequinada. L'equip vallesà, però, no va perdre el cap, i va seguir movent la bola amb criteri i amb paciència i es va arribar a la mitja part amb un exigu 0-1, però amb la sensació de que es podia haver sentenciat ja el partit, però les locals, molt voluntarioses, mai varen donar facilitats a les sabadellenques.

A la segona part, però, una dels emblemes de l'equip, Sara Zauner, posava el 0-2 definitiu al marcador, al minut 48, que feia que la tranquil·litat arribés a les jugadores arlequinades, que la confiança en aconseguir ja el campionat estigués a les seves mans i els minuts no passessin tant lentament com els havien passat fins aquell moment. Llavors, les jugadores del CE Sabadell, va seguir treballant com han fet durant tota la temporada, fins que l'àrbitre va xiular el final del partit, amb el 0-2 que feia que aconseguissin els 3 punts i es  proclamessin, a falta de disputar 3 partits, les campiones del Grup 2 de Segona Divisió, amb el consegüent ascens que permetrà que l'equip disputi la propera temporada la Primera Divisió i s'enfronti a grans plantilles com son les del FC Barcelona, Sant Gabriel, Espanyol, l'Estartit o Vic-Riuprimer.

Afortunadament l'any que vé, les sabadellenques poden fer una gran actuació, ja que l'equip comanat aquesta temporada per Carlos Arean i Carlos Ortega i que ha aconseguit l'ascens tant brillantment, té a la seva plantilla només a 6 jugadores en edat Juvenil i en canvi a 15 en edat Cadet, amb el que el futur, plegat de qualitat de la plantilla està assegurat i si s'aconsegueix mantenir el bloc, a pesar dels voltors que segurament intentaran venir a picar a l'entitat arlequinada, es pot lluitar sobradament per mantenir la categoria i somniar en fer alguna cosa gran.

El Diumenge al matí, el CE Sabadell ha visitat al Júnior de Sant Cugat i l'equip santcugatenc les ha homenatjat amb el passadís d'honor a les campiones, demostrant la seva noblesa. En aquest partit, les arlequinades han tornat a guanyar, aquest cop per 1-4.

1 comentari:

  1. Són gegants!! No hi ha dubte que aquest equip pot fer història:)

    ResponElimina