dilluns, 12 de març del 2012

Primera Catalana (I)

Espectacle als camps de la categoria (Foto: Jordi Romagosa).

Cerdanyola B - Sant Ignasi     3-2
Tres punts i una sola posició separaven als dos equips abans de començar el partit, entre dos equips que estan lluitant per eludir el descens, i el partit no va defraudar a ningú. Les locals varen començar dominant i posseint la bola, però sense arriscar en excés, fins que al minut 25, Blanca Rigau 'Rina', baixada del primer equip on ha jugat les últimes setmanes, posava el 1-0 al marcador. Onze minuts desprès, Diana feia un golàs que posava el 2-0 amb el que es va arribar a mitja part. A la segona part, i amb el domini una mica més altern, Silvia Maria posava el 3-0 al minut 54. El partit semblava sentenciat, però un contracop molt ben portat per les visitants, va acabar en penal, transformat per Inés Balcells per posar el 3-1 al minut 74. Els nervis es van apoderar llavors de les locals, que van endurir en excés el joc i que van començar a recollir targetes, i el partit va embogir, amb continus contraatacs per part dels dos partits, però amb més punteria per part de les visitants, quan Anna Blanes va posar el 3-2 al minut 82, resultat amb el que va acabar l'encontre, a pesar de les bones oportunitats de les que van gaudir les vallesanes i dels perillosos contraatacs de les de Sarrià. Així, el Cerdanyola B queda en dotzena plaça, tres punts per sobre del CP San Cristóbal i 6 punts per sobre del descens directe que marca la catorzena plaça, mentre que el Sant Ignasi queda en aquesta fatídica posició.

EF Montcada - CP San Cristóbal     6-4
Autèntic espectacle el que es va veure al Municipal Can Sant Joan entre dos equips amb objectius diametralment oposats, però que per la necessitat dels tres punts van arriscar i varen oferir un recital de joc i oportunitats que es va traduïr en un espectacular marcador. Ja al minut 1, Adriana va posar el 1-0 i al minut 6 Laura Guzmán en un córner el 2-0, però una errada defensiva feia pujar al marcador el 2-1, obra de Nerea. Llavors apareixia Mati, i en 3 minuts (15 i 18), posava el 4-1 amb el que s'arribaria a la mitja part i que semblava sentenciar el partit. No seria pas així, ja que Marjorie posava al seu equip en el partit amb el 4-2 al minut 50. En dos minuts, 70 i 72 el marcador passava a ser un 5-3 espectacular, però aquí començaria el partit a ser una autèntica bogeria de joc, i amb un altre gol de Nerea que posava el 5-4 al marcador al minut 84, i el partit es convertia en un continu atac-i-gol, que es tancaria al minut 91, quan Adriana feia valer el seu sobrenom de Roni i en una contra posava el 6-4 definitiu, en un partit on Alberto Garcia va arbitrar quasi a la perfecció. Amb aquest resultat, les locals segueixen terceres, però ara a 7 punts del liderat i les visitants tretzenes, 3 punts per sobre del descens directe.

Bellavista Milan - Santa Eulàlia de Ronçana     5-3
Un altre partit espectacular, on les segones classificades varen haver de suar de valent per aconseguir els tres punts i més quan Laia Margenat marcava al minut 18 el 0-1, contestat ràpidament per Dolores que 2 minuts desprès posava l'empat al marcador. Tornaria a portar la iniciativa el Santa Eulàlia, amb gol de Sandra a la mitja hora i de nou, resposta de les locals amb el 2-2 marcat per Dolores amb el que s'arribaria al descans. A la segona part, les locals apretarien més, Marta al 58 posava el 3-2, al minut 69 la capitana de les visitants Brustenga era expulsada i Maria Farreras al 88 posava el 4-2 que semblava definitiu al marcador, però un final de partit boig feia que el marcador acabés en un espectacular 5-3 final. Desprès del partit, el Bellavista segueix segon, però a un sol punt del líder Pardinyes i les visitants segueixen setenes, amb la permanència pràcticament assegurada.