dissabte, 10 de març del 2012

Derrota a casa

L'esforç no ha tingut recompensa (Foto: Jordi Romagosa).

CE Sabadell - CECF Les Garrigues 1-4

Bon partit el que s'ha viscut aquesta tarda a Olímpia entre el CE Sabadell i la CECF Les Garrigues, que ha acabat en un 1-4 final, entre dos equips que han intentat jugar a futbol i on s'ha imposat l'equip que ha arribat als minuts finals més sencer, en aquest cas l'equip de Les Borges Blanques.

A la primera part, molta igualtat en el principi del partit i una excel·lent ocasió arlequinada al minut 15, quan Estefania ha estat a punt de rematar un córner a boca de canó, però la defensa l'ha tret sota pals. A la mitja hora ha marcat el 0-1 l'equip visitant, obra de Laia Vilaplana al recollir una bola en una errada defensiva i disparar un xut fort on Sílvia Piñol no ha pogut fer res. Amb 0-1 s'ha arribat a la mitja part.

A la segona part, Sònia Lorenzo, nou fitxatge, que ha tornat al CE Sabadell desprès de sortir de la nostre cantera, ha debutat al primer equip i de pas, ha posat el momentani empat, al minut 52, encara que ràpidament, dos minuts desprès, les visitants han marcat el 1-2 per mitjà de Irene López, que ha repetit al minut 75. Amb el CE Sabadell llançat a l'atac, ha arribat el 1-4, obra de Laia Vilaplana, al minut 83, i allà el partit ha mort definitivament.