divendres, 30 de març del 2012

CE Sabadell - U At. d'Horta

 - 
CE Sabadell FC - U. At. d'Horta

Aquest dissabte, 31 de Març a les 19.45 hores, al Poliesportiu Olímpia, de Sabadell, es disputa el partit corresponent a la jornada número 24 de Primera Catalana, en un partit en el que CE Sabadell i la Unió Atlètica d'Horta, es veuran les cares.

Les locals, voldran trencar la seva ratxa de dues derrotes consecutives com a locals, i el que és més greu, quatre partits ja sense conèixer la victòria, amb 3 derrotes (Pardinyes, Les Garrigues i Bellavista) i 1 empat, a més, aconseguit a fora (Santa Eulàlia). A més, comptaran amb la baixa per sanció de Marisol Conde. Com a punt a favor, estan situades en una tranquil·la vuitena plaça, amb 12 punts per sobre del descens i amb 7 de diferència sobre un possible descens compensat.

Les barcelonines, també porten una ratxa de 3 derrotes consecutives (santa Eulàlia, Llerona i Bonavista), i a més, amb 4 derrotes en els seus últims 4 desplaçaments, i acumula durant la Lliga un terrorífic bagatge del 63'6% de partits perduts en els seus desplaçaments. Vindrà sense cap sancionada i la seva jugadora més perillosa la trobarem sota pals, on Natàlia Pinto (ex-Espanyol), demostrarà un cop més la seva qualitat.

A la primera volta, el resultat va ser a favor de les del Feliu i Codina, per un ajustat 3-2.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada